2777
2789
به به چ خوشکل...دستور بدید منم درست کنم

عزیزم پودر کیک وانیلی گرفتم ، اگه دسترسی نداری همون آرد و وانیل و شکر و بیکینگ پودر استفاده کن ، سه تا تخم مرغ و شیر ( اگه شیر نداری آب بزن) و روغن ، بعد موادم رو نصف کردم ، نصفش رو پختم و گذاشتم سرد بشه اون یکی نصفش رو هم پختم وقتی سرد شد روی یکیشون موز و گردو و کاکائو ریختم و خامه قنادی ( اگه نداری خامه معمولی و وانیل و شکر رو مخلوط کن) رو ریختم روش و کمی هم خامه شکلاتی ریختم بعد لایه بعدی رو گذاشتم و تزئینش کردم

خداجونم ای کاش بنده هات میدونستن مذهب اگه قبل از مرگ توی زندگیشون تاثیر نداشته باشه ، بعد از مرگ هیچ سودی به حالشون نداره مذهبی بودن یعنی خوشرو بودن ، یعنی هدیه مهربونی به دیگران یعنی مواظب دل ظریف هم باشیم یعنی مرتب و تمیز و شیک باشیم ،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،، اگه واقعا قصد امر به معروف داری شخص رو توی یه جای خلوت متوجه اشتباهش کن ولی یادت باشه اگه ذره ای نیتت رو کم کنی یا شاخ شدن یا خودنمایی باشه راه رو اشتباه میری گلم  امر به معروف اگه باعث شکستن دل یا زده شدن از دین باشه نه تنها ثواب نداره بلکه حرامه پس مواظب باش عزیزم،،،،،،،،،،،،،،شمایی که داری میخونی یه لبخند بزن میدونستی با لبخند خیلی زیباتری؟  پس همیشه لبخند بزن مهربون

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من درست کردم ولی دورنگ نشد البته 3قاشق کاکائو دستورش بود 

چرا دورنگ میشه ببین موادتو دوتا کن دو یدونش دوقاشق غذاخوری پودر کاکائو مخلوطش کن بد دوتا ملاقه بنداز تو هرکدوم قالبتو چرب کردی یه ملاقه از کرم رنگ بریز یه ملاقه کاکائویی همینجوری ازهرکدوم یدونه یدونه بریز تا آخر موادت بزار تو فر دورنگ میشه