2777
2789
عنوان

شغل

| مشاهده متن کامل بحث + 479 بازدید | 65 پست
کسی نظری نداره درباره پرسشم؟

برادرمن مونده ب زرنگیت واینکه طرف مقابلت قبول میکنه یان برادرمنم21سالش بودزن گرفت سربازی نرفت اولشم هیچی نداش اماخانواده دختره قبول کردن چون گفتن خانواده خوبی داری بعدشم داداشم بعدنامزدیش همه چی خریدواسه دختره هیچی کم نذاشتیم کارکردخونه خریدماشین خریدبهترین عروسیوگرفت الانم 24سالشه نینی شون توراهه

یه تویه من،اینه دنیای من💑 🌏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا نکنه اینجوری بشه سایه پدرم همیشه بالاسر خانواده باشه.  همچین چیزی رو هیچ وقت بهش فکر هم نم ...

ن جانم شما منظور منو اشتباه متوجه شدید🙄

مگه حتما باید اتفاق بدی بیفته ک پدر ب پسرش سهمی رو بده

من حرف بدی نزدم  

سایه پدرتون همیشه بالا سرتون باشه

به نظر من سن 24 سال برا ازدواج خیلی زود هست حداقل 28 سال و اینکه شما باید سربازی رفته باشید و شغلتون به یک مرحله رسیده باشه که از نظر درآمد مطمن باشید چون شغل آزاد کم و زیاد خیلی داره و باید ثابت شده باشه تقریبا درامدتون. 

50 ملیون هم که گفتید باید درباره اون فکری کنید که ارزش خودشو از دست نده چون 50 ملیون سال 96. دو تا پراید میشد الان سال 99 یک پراید میشه. 

و اینکه میتونید یک وام هم بگیرید برا اینکه پولتون جمع بشه مثلا حدود 40 ملیون که هر ماه 1 ملیون و700 قسط بدید  و پول هاتون جمع میشه و با 90 ملیون میشه یه سرمایه گذاری شراکتی داخل یه خونه با قیمت کم انجام داد یا طلا و.. 

شهر از بالا قشنگه ، آدما از دور....! 
ن جانم شما منظور منو اشتباه متوجه شدید🙄 مگه حتما باید اتفاق بدی بیفته ک پدر ب پسرش سهمی رو بده من ...

خب منظورتون یعنی چی؟ چی بگم؟ 

بعد من میتونم چند سال دیگه برم سرکار خونه بخرم 

راستش 20 سالم هست و رسم داریم نشون میکنیم و من هم یک نفر رو نشون کردم و خانواده ها هم اطلاع دارن ولی خواستگاری رسمی و... گذاشته شده برا بعدا که درسم تموم شه و برم سر کار. برا روز خواستگاری خیلی فکر داخل سرم میاد که چی بگم و... که شغلمو و میزان درآمدش و... کاملا معلوم هست الان ولی درباره خونه نمیدونم چی بگم. 

خونه دارم یا ندارم اگر بگم دارم دختر نگه از همین الان داره از باباش میگیره و مرد زندگی نیست و میخواد روی باباش تکیه کنه و از این جور حرفا.... البته اینا همگی برا حداقل 10 سال دیگه هست که ممکنه تا اون موقع خودم بخرم. 

ولی اینجور که قیمت خونه ها داره میره بالا فکر نکنم بشه خرید. نهایت یه آپارتمان

شماک گفتی24زوده حالاخودت20سالگی نشون کردی

نشون با ازدواج فرق میکنه بعد رسم دیگه نمیشه کاری کرد.

اگر نشون نمیکردم کسی که دوستش دارم یکی دیگه نشونش می‌کرد. 

ایشون این رسم رو ندارن وگرنه نشون کرده بودن الان کهذاین کارو نکردن بهتره تا اون زمان صبر کنن من خودم حداقل 30 سالگی ازدواج می‌کنم