2777
2789
عنوان

شغل

| مشاهده متن کامل بحث + 479 بازدید | 65 پست

بستگی داره طرف قانع باشه یا نه. و اینکه شما در کنار این شغل کارهای جانبی مثل خریدو فروش ماشین و زمین و خانه انجام بدین که شرایط مالیتون بهتر بشه. یا مثلا سرمایه گذاری در بورس و اینا.

اگر این مدل زرنگی ها رو دارین ازدواج کنین خوبه وگرنه خیلی سخت میشه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اقا مرتضی ی سری توضیحات دیگه بده،میخوای قبل سربازی ازدواج کنی؟خونه و ماشین داری؟کسی هست ازت حمایت ما ...

یه سوال مثلا یه نفر پدرش 3 تا خونه داره به جز خونه ای که خودش داخلش زندگی میکنه و اجاره هستن 

وقتی میره خواستگاری باید بگه خونه دارم یا نه 

تک پسر هم باشه. یا باید خودش بخره اینو میشه بهم بگید. 

ممنون 🌹

شهر از بالا قشنگه ، آدما از دور....! 
اقا مرتضی ی سری توضیحات دیگه بده،میخوای قبل سربازی ازدواج کنی؟خونه و ماشین داری؟کسی هست ازت حمایت ما ...

چشم

کارم ازاده یعنی اگر نامزدکنم میتونم هم برم سربازی هم کار کنم اینجوری به نظر خودم جلوتر میفتم بازم نظر دوستان رو میپرسم تا بامشورت برم جلو 

حدود50تومان پس انداز دارم

سن 24

شغلم مرتبط با مدرکم نیست

یه سوال مثلا یه نفر پدرش 3 تا خونه داره به جز خونه ای که خودش داخلش زندگی میکنه و اجاره هستن  ...

این رو باید از پدرتون بپرسید،با پدرت صحبت کن چون اون خونه برا پدرت هست و اگه بگه بعد ازدواج یکی از این خونه ها رو میدم بهت میتونی بگی خونه دارم بله.

یه سوال مثلا یه نفر پدرش 3 تا خونه داره به جز خونه ای که خودش داخلش زندگی میکنه و اجاره هستن  ...

خب حقیقت رو میگید دیگه خونه ها برای پدرتونه

شما هم همینو میگید

ولی ی جوری ب دختره میرسونی ک آینده خونها ب شما میرسه😁

اینجوری هم راستشو گفتید هم دختره رو امیدوار کردین

چشم کارم ازاده یعنی اگر نامزدکنم میتونم هم برم سربازی هم کار کنم اینجوری به نظر خودم جلوتر میفتم با ...

به شدت بهت پیشنهاد میکنم ازدواج نکن فعلا،چون خودت گفتی پس رک بهت میگم به عنوان ی برادر،اولا که ۲۴ سالته جا داری برا پیشرفت و ازدواج برات دیر نیست ،دوما پنجاه تومن که پس انداز داری کمه و تو بهترین حالت باید بزنی به کارت تا بیشتر بشه درامدت وگرن تو خرج عروسی همش میپره و صفر میشی،سوما سربازی و نامزدی همزمان خیلی سخته،پیشنهادم اینه گفتی درحین سربازی میتونی کار کنی پس سربازی برو کارتم بکن تا از لحاظ مالی و اجتماعی بیشتر رشد کنی و دغدغه ایندت کمتربشه تا انشالله ازدواج کنی به وقتش

خب اگ پدرش یکی ازاون خونه هاروب پسرش بده اره میتونه بگه خونه دارم

یه تویه من،اینه دنیای من💑 🌏
خب حقیقت رو میگید دیگه خونه ها برای پدرتونه شما هم همینو میگید ولی ی جوری ب دختره میرسونی ک آینده ...

خدا نکنه اینجوری بشه سایه پدرم همیشه بالاسر خانواده باشه. 

همچین چیزی رو هیچ وقت بهش فکر هم نمیکنم چه برسه درباره اون حرف بزنم. 

فقط برام سوال بود چون یکی از خونه ها رو که به خونه خودمون نزدیکه از 18 سالگی که رفتم دانشگاه اجاره رو میریزه حساب خودم و چند بار هم گفته برا خودته اون خونه ولی نمیدونستم اگر روزی برم خواستگاری باید بگم خونه دارم یا نه. چون  تا الان هر چقدر هم پس‌انداز کردم پول رهن خونه هم نشده چه برسه خرید خونه. 

شهر از بالا قشنگه ، آدما از دور....! 
به شدت بهت پیشنهاد میکنم ازدواج نکن فعلا،چون خودت گفتی پس رک بهت میگم به عنوان ی برادر،اولا که ۲۴ سا ...

نه اگه برم سربازی دیگه کار نمیتونم بکنم چون احتمالا یک شهردیگه میفتم

کارمم یک جوریه که همون اولش فقط سرمایه میخواد که من اولش رو ردکردم