2777
2789
گذشته رو ولش کن دیگه الان تجربه کسب کردی اگه هر روز بخوای گذشته رو شخم بزنی نابود میشی ایندتم خراب م ...

اره خیلی بهش مطمین نبودم

چند روز پیش میخواست بره پیش بابام گفتم بری پیشش یه بلایی سر خودم میارم

چون از بابام کاملا ترسیده ام  

ترسیدن جفتشون عصبی بشن

اون کار رو هم بابام برام جور کرده بود

هر روز میومدم خونه انقدر هی گیر میداد ابرومو بردی 

کلی کار کردم تو همه رو خراب کردی

دیگه گفتم بیام بیرون  

اره خیلی بهش مطمین نبودم چند روز پیش میخواست بره پیش بابام گفتم بری پیشش یه بلایی سر خودم میارم چو ...

میذاشتی میرفت باهاش صحبت کنه البته اگه ادمی هست که حرمت نگه میداره و خودت تصمیمتو گرفتی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میذاشتی میرفت باهاش صحبت کنه البته اگه ادمی هست که حرمت نگه میداره و خودت تصمیمتو گرفتی 

ادم خیلی موجه ای هست

کلی تو ادارات و اینجور جاها جلسه میره

ولی با من این اواخر بد برخورد کرد بهم فحش میداد 

یه بار  نخواستم تاریخ اخرین بازدید واتس اپ و بفهمه برداشتم که نبینه.

بهش گفتم تو یه گروه فامیلی اضافم کردن که فعلا نمیتونم لفت بدم خدایی هم راست بود خالم اضافم کرده بود

بهش گفته بودم تنها مجرد تو گروه منم پسرخاله ها و اینا هستن نمیخوام بفهمن من متن ها رو میخونم

که اخر بهم گفت چرا تاریختو درست نمیکنی گفتم هنوز لفت ندادم

دیگه خودشم تاریخ اخرین بازدیدشو برداشت و عکسشو برداشت که من نبینم

بعد بهش گفتم چرا اینجوری کردی خودشو زد به نفهمی گفت چه جوری

همیشه بهم میگفت بچه ای موقع عصبانیتش 

این دفعه من بهش گفتم خیلی بچه ای همش فکر تلافی ای 

اولین بار ازم خواستگاری کرد گفتم نه و اینا ناراحت شد یه سفر اروپایی که رفت رفت با یه دختر اروپایی کارگر سیم کارت عکس گرفت گذاشت رو پروفایلش بعد دوباره ازم خواستگاری کرد

بهش گفتم گفت خواستم بفهمی الکی نیست موضوع 

کلا من خیلی احمقم سریع خامش میشم .هیچ وقت تاحالا از یه پسر خوشم نیومده بود و به هیچ احدو ناسی اعتماد نکرده بودم.تا این اومد 

بعد سر اینکه بهش  گفتم چرا اینکار و کردی بهم گفت روانی گفت فقط یه روانی میتونه اینجوری باشه

دو روز تاریخت مشخصه دو روز نیست

و اگه دوست نداری تو گروه باشی لفت بده

من واقعا نمیتونم چون خالم از اون سر دنیا اضافم کرد به گروه

پیام نمیدم ولی میخونم 

ادم خیلی موجه ای هست کلی تو ادارات و اینجور جاها جلسه میره ولی با من این اواخر بد برخورد کرد بهم ف ...

استارتر ببخشید ولی به نظرم خیلی آدم تلافی گری هست و هنوز راه درست دعوا کردن و بروز عصبانیت و خشم و ناراحتیو نمیدونه. بلد نیست درست ناراحت باشه یا دعوا کنه. میگن رابطه یه مثلثه که یک ضلعش تعهده. اینکه از شما خاستگاری کرده بعد با جواب نه شما رفته از یک دختر دیگه خواستگاری کرده مشکلی نیست به نظرم چون شما جواب منفی تونو دادین و ایشونم هیچ مسئولیتی نداشتن ولی خب اینکه بلافاصله رفته از یکی دیگه خواستگاری کرده و براتون عکس فرستاده مشکل داره به نظرم مشکل داره.به نظرم حتما با یه مشاور صحبت کن هم راجع به خانواده ات هم ایشون مطمئنا توی این یکسال خیلی ماجراها پیش اومده.

استارتر ببخشید ولی به نظرم خیلی آدم تلافی گری هست و هنوز راه درست دعوا کردن و بروز عصبانیت و خشم و ن ...

خواستگاری نکرده 

از این دخترا که دم فرودگاه یا فروشگاه تبلیغ سیم کارت میکنن

از اونا

اره خیلی ازش میترسم ولی متاسفانه خیلی دوسش دارم

نمیدونم چه جوری فراموشش کنم

متاهلی

؟؟

چند سالته عزیزم

نه تهرانی؟ کاشکی منم الان 27 سالم بود چون 27.5 بودم این مشکل برام پیش اومد.

نه الان تهران نیستم. به نظرم بهترین راه همون مشاورست حضوری لازم نیست بری. از این مشاورهای غیر حضوری انتخاب کن شرایطو واسشون کامل توضیح بده فقط تو انتخاب مشاور خیلی خیلی خیلی دقت کن. هر آدمی صد در صد خوب نیست هم ایشون هم شما و هم خانوادت یه اشتباهاتی داشتین ولی باید همه ی اینا رو به نفع خودت جوری مدیریت کنی که بهترین رابطه و زندگی رو داشته باشی. و اینو بدون که همه چی صد در صد خوب تو هیچ رابطه ای نمیشه هیچ زندگی بدون چالش نیست ونمیتونیم طوری تصمیم بگیریم که در آینده به چالش نخوریم. توی اینستا دکتر بهزاد چاووشی رو سرچ کن خیلی استوریاش مفیدن. انقدم خودتو سرزنش نکن تو حق داری بهترین زندگیو بکنی پس باید براش بجنگی یه بار که بیشتر به دنیا نیومدی