2777
2789
عنوان

یه سوال کم خونی

82 بازدید | 7 پست

افسردگی ،فکر کردن زیاد غیر از مشکلات جسمی که چشم سیاهی و ضعف و سرگیجه و قلب درد و حالت تهوع و...میاره 

آیا درسته یا نه

نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

آهان نمیدونم 

ازمایش بده

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
اره

آهان پس واقعا عزیزم بعد یعنی واقعا حتی تو افسردگی و فکر کردنم تاثیر میزاره 

نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد
ازمایش بده

نه اشتباه نوشتم کم خونی دارم شدید ۶یا هفت بودم 

آهان پس واقعا عزیزم بعد یعنی واقعا حتی تو افسردگی و فکر کردنم تاثیر میزاره 

آره فک کنم حتما ی ازمایش بده 

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
ارع😢

شما عزیزم خودتون هم دارید کم خونی بعد درمان میکنید یا نه به من گفتند قرص ایزی آیرون ولی میترسم‌ معدم را خراب بکنه 

بعد واقعا تو افسردگی و اینا تاثیر واره