2777
2789
عنوان

این تتو بده

| مشاهده متن کامل بحث + 812 بازدید | 49 پست
اینجا نی نی سایته شما عکس بزاری هر کسی به یه چیزی گیر میده حالا ترک دیوار،رنگ لباس ،مدل ابرو ،طرح تت ...

قبلا تو سایت بودم اصلا اینجوری نبود جدیدا خیلی بد شده جرعت ندارم یه تاپیک بزنم یبار حدودا یه میلیون خرید کردم اومدم عکس خریدام گذاشتم ینفر بود در اومد گفت آره کی میاد یه میلیون میده لباس دروغ میگی بهش گفتم عکسارو میبینی خب میگفت رفتی لباست جمع مردی عکس گرفتی میگی خرید کردم بعد وایساد هزار تا فحش زشت دادن فحش ناموسی میداد بعضی آدما واقعا مریضن حال آدمو هم خراب میکنن تو سایت

این دنیا شوخی خداست 😢💔زندگیو باختم برای امید دوباره به زندگی برام یه صلوات بفرستین 💖
قبلا تو سایت بودم اصلا اینجوری نبود جدیدا خیلی بد شده جرعت ندارم یه تاپیک بزنم یبار حدودا یه میلیون ...

اره عزیزم جو سایت خیلی بد شده بعضیام مریضن ،توی تاپیک قبلیتم بودم تو بحثت یه چیز دیگه بود گیر دادن به تتو و چفیه اینجام که پتو،

یک عمر برا دوست داشتنت ❤ مدت کوتاهی ست   مگر آدم چندسال عمر می کند❤ و تازه ممکن  است  نصف عمرش هم تورا نشناسد ❤ تو امّا از ابتدا بوده ای همین طور دوست داشتنی ❤مخاطب هرچه شاعر!❤دلبر هرچه عاشق!❤ کسی نتوانسته تورا جوری که عاشقش هستی دوس بدارد جز من!❤  قول می دهم تمام عمرم را خوب خوب دوستت داشته باشم ❤ و بار دیگر که پا به جهان گذاشتم                    زودتر عاشقت شوم هرچه زودتر...❤❤❤

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اره عزیزم جو سایت خیلی بد شده بعضیام مریضن ،توی تاپیک قبلیتم بودم تو بحثت یه چیز دیگه بود گیر دادن ب ...

شیطونه میگه دمت بزار تو کولت فرار کن از اینجا 😂

این دنیا شوخی خداست 😢💔زندگیو باختم برای امید دوباره به زندگی برام یه صلوات بفرستین 💖
شیطونه میگه دمت بزار تو کولت فرار کن از اینجا 😂

😂😂😂😂 فرار نکن فقط اهمیت نده کار خودت و بکن ج اوناییم که توی تاپیکت به چیزی خارج از بحثت گیر میدن نده

یک عمر برا دوست داشتنت ❤ مدت کوتاهی ست   مگر آدم چندسال عمر می کند❤ و تازه ممکن  است  نصف عمرش هم تورا نشناسد ❤ تو امّا از ابتدا بوده ای همین طور دوست داشتنی ❤مخاطب هرچه شاعر!❤دلبر هرچه عاشق!❤ کسی نتوانسته تورا جوری که عاشقش هستی دوس بدارد جز من!❤  قول می دهم تمام عمرم را خوب خوب دوستت داشته باشم ❤ و بار دیگر که پا به جهان گذاشتم                    زودتر عاشقت شوم هرچه زودتر...❤❤❤
قبلا تو سایت بودم اصلا اینجوری نبود جدیدا خیلی بد شده جرعت ندارم یه تاپیک بزنم یبار حدودا یه میلیون ...

خواهر بعضیااا عقده دارن عقده میفهمی ..من راستش ندارم یک میلیون یجا برم خرید کنم ولی اگرم یکی گفت باور میکنم چون چیز غیرعادی نیست ..مردم پول ی مانتوشون دوسه میلیون‌میشه.بعضیا خودشون ندارن بخرن اگرم کسی خرید میخوان خودشونوراضی کنن که دروغ میگه حسادت میکنن ولی من اصلا اینجوری نیستم وبرام عادیه این چیزا..طرف پول خودشه دلش خواسته خریده شاید بخواد بریزه تو جوی آب