2777
2789
عنوان

این تتو بده

| مشاهده متن کامل بحث + 812 بازدید | 49 پست

ستاره کج وکوله.حداحقل بلدنبودبکشه از شابلون استفاده میکرد.

یک هفته عضوشدی سه میلیارد تاپیک زدی،درود برتو کاربر فعال 😅

میبینمت  دل میشه پرپر؛این چه حسیه آی دلبر؟😜باتوآرومه دلم؛   آرومه دلم؛تویی قانون دلم؛به تو محکومه دلم.دلبررررررررررررررر 💜میبری هوش وحواس از سر😛😍(بعضی ازدوستان لطفا نخودآش نباشید:ممنون 😆)

منم میخوام بزنم ولی خیلی روی طرحش دارم فکر میکنم

حالا که امضامو خوندی میشه یه صلوات برای ازدواج خوب خواهرم بفرستین من سنم کمه اما نگرانم برای همه چیز و همه کس تورو خدا صلوات بفرستین خدا بهم آرامش بده,ان شاالله خدا بهتون سلامتی بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه من گفتم پاکش کن؟ نظرمو راجع به تتوت گفتم

نه عزیزم میگی قدیمیه تتو ست دیگه الان طرح جدید بزنم دو روز دیگه قدیمی میشه نمیشه که برم پاکش کنم اینم خیلی وقته ردم

این دنیا شوخی خداست 😢💔زندگیو باختم برای امید دوباره به زندگی برام یه صلوات بفرستین 💖

به نظرم یه جورایی باحاله. حساس نشو و نظر دیگرانو نپرس. چون سلیقه ها باهم متفاوته. نظر خودت مهمه فقط. 

و یه توصیه به همه ی کسایی که میخوان تتو بزنن 

یه زحمت بکشید شکل تتو رو چاپ کنید و بچسبونید به دیوار اتاقتون و هرروز نگاش کنید(به مدت سه ماه) اگه ازش خسته نشدید اونوقت اقدام کنید واسه تتو کردنش رو بدنتون

برام یه صلوات بفرستید که به شغل مورد علاقه م برسم. مرسی مهربونا❤❤❤
نه عزیزم میگی قدیمیه تتو ست دیگه الان طرح جدید بزنم دو روز دیگه قدیمی میشه نمیشه که برم پاکش کنم این ...

یسری طرحا هستن که هیچوقت قدیمی نمیشن

من مست و تو دیوانه مارا که برد خانه..،صدبار تورا گفتم کم خور دوسه پیمانه
یسری طرحا هستن که هیچوقت قدیمی نمیشن

مثال میزنید

حالا که امضامو خوندی میشه یه صلوات برای ازدواج خوب خواهرم بفرستین من سنم کمه اما نگرانم برای همه چیز و همه کس تورو خدا صلوات بفرستین خدا بهم آرامش بده,ان شاالله خدا بهتون سلامتی بده
تو عکس تشخیص دادین پتو کثیفه به هفته نیس شستم راجب تتو نظر خاستم نه پتو 

اینجا نی نی سایته شما عکس بزاری هر کسی به یه چیزی گیر میده حالا ترک دیوار،رنگ لباس ،مدل ابرو ،طرح تتو مهم اینه خودت چه جوری دوس داری و راحتی بی خیال بقیه

یک عمر برا دوست داشتنت ❤ مدت کوتاهی ست   مگر آدم چندسال عمر می کند❤ و تازه ممکن  است  نصف عمرش هم تورا نشناسد ❤ تو امّا از ابتدا بوده ای همین طور دوست داشتنی ❤مخاطب هرچه شاعر!❤دلبر هرچه عاشق!❤ کسی نتوانسته تورا جوری که عاشقش هستی دوس بدارد جز من!❤  قول می دهم تمام عمرم را خوب خوب دوستت داشته باشم ❤ و بار دیگر که پا به جهان گذاشتم                    زودتر عاشقت شوم هرچه زودتر...❤❤❤