2777
2789

یک پیمونه برنج ایرانی رو خیس کن با ۶لیوان آب بعد که خیس خرد بزار رو اجاق یه کمم زعفرون بزن بزار بپزه و برنج وا بره بعد زعفرونشو بزن و شکر دوپیمونه ۵۰ گرم کره و یکم پرک بادوم ویه قاشق عرق هل ویک سوم استکانم گلاب

❤️😍I'M BLESSED 😍❤️

معمولا میگن شکر دوبرابر برنج ولی من یک و نیم برابر میریزم ک خیلی شیرین نشه

برنج با اب بیشتر میذارم رو حرارت یخورده زعفرونم همون اول میریزم ک مغز برنج سفید نمونه

اینقد باید بجوشه ک بافت برنج نرم بشه و ازهم باز بشه

وقتی ب این مرحله رسید شکر میریزم من گوشکوب برقی دارم با اون میزنم یدست میشه گلاب و هل و زعفرون میریزم خلال بادومم اگ داشته باشم ی ربع اخر میذارم باهاش رو حرارت بمونه

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یه پیمانه برنج رو میذارم با پنج شش برابر آب آروم بپزه و به اصطلاح شکفته بشه، بعد زعفران و کره اضافه می کنم. غلظتش رو میذارم کمی سفت تر از چیزی که می خوام بشه بعدخلال  پسته و بادوم گلاب و هل اضافه می کنم.  یک و نیم برابر برنج شکر اضافه می کنم(مقدار شیرین بودنش سلیقه ایه) . اینجا یه کم شل تر میشه شله زرد. به غلظت دلخواهم که رسید خاموش می کنم. میشه یه دمکنی هم روش گذاشت نیم ساعت تا دم بکشه. برای خودمون این کارو نمی کنم. ولی نذری باشه انحام میدم. 

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.

هرچقد مقدار برنجو که دلت میخواد بذار با اب قشنگگگگگگگگ بپزه ازهم وابره برنج ولی باید مرتب سر بزنی ته نگیره بعد جدا شهدشو درست کن شکرو ابو قاطی کن درست کن بریز توش بعد قشنگ وقتی ابش کشیده شد غلیظ شد زعفرون دم کرده قطره هل یا پودر هل اگه قطرشو داری دوسه قطه کافیه پودرشم نوک قاشق چایخوری یک چهارم استکانم گلاب بریز هم بزن بعد پنج دیقه خاموش کن

من یه پیمانه برنج رو میذارم با پنج شش برابر آب آروم بپزه و به اصطلاح شکفته بشه، بعد زعفران و کره اضا ...

یعنی برنج با اب باید چنددقیقه بجوشه ؟؟؟ بعد اخرش شکر اضافه بشه ؟؟؟

یک پیمونه برنج ایرانی رو خیس کن با ۶لیوان آب بعد که خیس خرد بزار رو اجاق یه کمم زعفرون بزن بزار بپزه ...

همه موادارو مثل شکر زعفرون گلاب باید اخرش اضافه بشه ؟؟؟؟؟

یعنی برنج با اب باید چنددقیقه بجوشه ؟؟؟ بعد اخرش شکر اضافه بشه ؟؟؟

آره برنج و آب و همه مواد بپزه چون وقتی شکر اضافه کنی شله زرد شل تر میشه. برای همین شکر رو آخر سر اضافه کن وقتی غلظت شله زرد سفت تر از چیزی هست که میخوای. 

زعفران رو زودتر بریز با برنج در حال پخت که مغز برنج رنگ بگیره. هل و گلاب و کره و مغزیجات رو وقتی به اواخر پخت نزدیک شدی. شکر هم مرحله آخر. 

شکرو وقتی برنجت خوب وارفت وابش کشیده شد باید بریزه زعفرونم همینطور ولی گلابو وهل اخر سر بریز که بوشو ...

برنج وقتی با اب داره میجوشه شعله کمه باید چند ساعت بجوشه ؟؟؟؟