2777
2789
عنوان

زگیل

111 بازدید | 7 پست

سلام بچه ها من دوتا زگیا رو انگشتم داشتم که ۴جلسه یا پنج جلسه درست یادم نیست ،رفتم کرایو یکیش از بین رفت ،یکش اصلن چون خیلی قدیمی بود منه خر فک میکنم میخچس ،دکترشم از بیمارستان رازی بود،دیگه نرفتم چون نتیجه ندیدم ،حالا میخام بعد کرونا یکم که اوضاع اروم شه برم بیمارستان راضی ،هزینه کرایوچقده؟؟؟؟جواب گرفتین رفتین ؟؟؟؟کدوم دکترش خوبه؟؟؟من هزینه برام مهم چون از راه دورم میخام برم میخام بدونم چجوریه ،بیمه تامین اجتماعی قبول دارن ،شاید نتونم جوابتونو بدم چون بچه کوچیک دارم ،کسی مث من بوده زگیل داشته باشه بدقلق ،،توروخدا کمک کنین

چسب زگیل بگیر

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

جاااااااان

دستای منم زگیل داشتن رفتیم پیش یه آقا دعا نویس بود یه دعا خوند بعد گندم داده بود با گندم دعاهارو میخوند رو دستم گف این گندما رو ببرین بکارین تو یه چیزی ولی جاشو به کسی نگین بعد چند روز دیدم زگیلام کلا رفتن

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز