2777
2789
عنوان

زندگی مشترک

145 بازدید | 3 پست

سلام دوستان خوبین؟من تازه ازدواج کردم ۳ جاری دارم و ۲ خواهرشوهر ک ازدواج نکردن من دختر کوچیک خانوادم بودم واسه همون هیچی واسم کم نذاشتن الان خانواده همسرم یکم ایراد میگیرن از همه چی و اینکه مثلا شنیدم پشت سرم به خودم و خانوادم فحش میدادن ولی پیش خودم خوبن درددل میکنن باهام خواهرشوهرام و میگن از زن‌داداشای دیگه زیاد خوشمون نمیاد و بدیشونو میگن ولی من میگن اونا زندگی خودشونو دارن و اینکه کلا نمیتونم مستقل شم چون همسرم پسر آخره و واقعا از ته دل قبول کردم واسه خانوادش خوب باشم و پدر مادرشو مثل مال خودم میبینم و وقتی میبینم دروغ میگن و دو رو هستن یکم اذیت میشم حتی بهشون گفتم حرفاتونو شنیدم قسم خوردن ک منظوری نداشتن اینا'الان فقط میخوام ببینم چطوری باشم ک مثل ی خانوم محترم باشم مثل خونه پدرم لوس نباشم دوس دارم فقط پیش شوهرم ناز کنم و از این حرفا'چطور با خواهر شوهرام و جاریام رفتار کنم؟در کل چطور خیلی محترم و خانوم باشم؟

در یک کلام خیلی باهاشون قاطی نشو و واسه رفت وآمدت اغلب اوقات برنامه داشته باش..

بعدم عزیزم چرا فکر میکنی باید خانواده همسرت رو مثثثثل خانواده خودت بدونی؟؟همینکه بعنوان خانواده همسرت بهشون احترام معقولانه بذاری کافیه...

سعی کن از درد و دلاشون دوری کنی یا موقع درد و دل سکوت کنی و به هیییچ عنوان درمورد خانوادت و زندگی مشترکت درد و دل نکن در کل بجز حرفای عادی اصلا درمورد کسی حرف نزن..بعدم خودت رو درمورد حرف زدن پشت خانوادت جدی نشون بده و سکوت کن چون اینجوری ک من فهمیدم با آدمای دو رویی طرفی و خوب بلدن اوضاع رو به نفع خودشون تموم کنن😉😉

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هاوین جان دقیقا اونجوریه ک میگی خداروشکر همسرم خیلی هوامو داره پدر شوهرمم ک فرشتس خیلی خوبن خدایی جاری هامم خوبن برام ولی دوتا خواهرشوهرام ک موندن یکم دو رو هستن و خیلی هم ادعاشون میشه و کلا فقط دنبال اینن بقیه رو محکوم کنن و خیلی هم بی‌ظرفیتن هرچی خوبی میکنم اصلا انگار ن انگار نمیدونم واقعا چیکار کنم؟؟توروخدا راه برام بذارین خیلی کم تجربم