2777
2789
عنوان

ذکر یا ودود

411 بازدید | 15 پست

بچه ها میگن این ذکر برای روابط بین همسران خیلی خوبه

تجربه داشتین؟

من ک نه ولی برای والدینم و خانوادم بگم موثره یا فقط باید خود طرف بگه تا رابطه اش با همسرش اصلاح بشه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیشه برا کسی دیگه بگیم؟حتما همسر؟؟؟؟

باید که جمله جان شوی تا لایق جانان شوی❤            رسیدنبه  آرزوم،آرزومه😇                                  میشه واسه خوشبختیم یه صلوات بفرستی؟💞🔐         یعنی خرتراز من خود خرمم  که این همه خر دنبالمم که خرم کنن🐴 باز من دنبال اون کره خریم که خرم نمیشه😠😈🐴🔨👽                                                                                                                                  
چقدر بگیم ؟؟

تعدادش زیاد مهم نیست ولی خب گفتن اگه قضیه حاد نیست 101

اگه حاده 1001😁

باید که جمله جان شوی تا لایق جانان شوی❤            رسیدنبه  آرزوم،آرزومه😇                                  میشه واسه خوشبختیم یه صلوات بفرستی؟💞🔐         یعنی خرتراز من خود خرمم  که این همه خر دنبالمم که خرم کنن🐴 باز من دنبال اون کره خریم که خرم نمیشه😠😈🐴🔨👽                                                                                                                                  

من با این ذکر زندگیم  داشت نابود میشد

هیچی بین منو شوهرم نبود sms عاشقانه میدادیم ، اصلا پای تلفن میخندیدیم، ما اصلا به ندرت بحثمون بشه اونم کوچولوعه خیلی با هم خوبیم، بعد از تلفن

من برای اینکه محبتمون همینطور بعد از ۷ سال باهم بودن پایدار بمونه خوندم 

ظرف نیم ساعت چنان دعوایی بینمون افتاد که من شوکه بودم که چی شد 

برای سلامتی خواهرم اگر ممکن لطفا یک صلوات بفرستید.😔💔 این روزها که حالت خوب نیست، دلم برای لبخند شیرینت تنگ شده. می‌دونم که مریض بودن سخته، اما یادت باشه ما همیشه کنارت هستیم و تو تنها نیستی. تو قوی‌ترین دختر دنیا هستی، و مطمئنم خیلی زود حالت خوب می‌شه.دوقلوی تو هم مثل من نگران و دلواپسه. به قول بابا انگار وقتی تو حالت خوب نباشه، دنیا برای اون هم غمگین می‌شه و درد تورو میکشه. اما منتظریم که خیلی زود قوی و شاد برگردی و دوباره با هم بخندیم و خوش بگذرونیم.ما خیلی دوستت داریم و همیشه کنارت هستیم. قوی باش، عزیزترینم.

من با این ذکر زندگیم  داشت نابود میشد هیچی بین منو شوهرم نبود sms عاشقانه میدادیم ، اصلا پای ت ...

دیگه فک کنم خداگفته این چی میخاداین وسط😁

😍نی نی سایتیها برای خونه دارشدنم دعا میکنین؟خیلی شرایط سختی دارم ولی دلم روشنه به دعای خیرشما گل گلی ها🪷

مال من حاده  روزانه ۱۰۰۱ تا بگم یاودود یا ی دعای خاصه ک اسمش یا ودوده؟فوت کنم رو صورت شوهرم؟؟خ ...

نه فقط بگو یا ودود...

فوت هم لازم نیست کنی ولی شما دوست داشتی فوت کن😁😁😁

دیگه فک کنم خداگفته این چی میخاداین وسط😁

😂

ولی خیلی بد بود خیلی از این ذکر میترسم😞😟

برای سلامتی خواهرم اگر ممکن لطفا یک صلوات بفرستید.😔💔 این روزها که حالت خوب نیست، دلم برای لبخند شیرینت تنگ شده. می‌دونم که مریض بودن سخته، اما یادت باشه ما همیشه کنارت هستیم و تو تنها نیستی. تو قوی‌ترین دختر دنیا هستی، و مطمئنم خیلی زود حالت خوب می‌شه.دوقلوی تو هم مثل من نگران و دلواپسه. به قول بابا انگار وقتی تو حالت خوب نباشه، دنیا برای اون هم غمگین می‌شه و درد تورو میکشه. اما منتظریم که خیلی زود قوی و شاد برگردی و دوباره با هم بخندیم و خوش بگذرونیم.ما خیلی دوستت داریم و همیشه کنارت هستیم. قوی باش، عزیزترینم.

برای محبت سوره طلاق و‌مزمل رو هر روز بخونید کلا محبت همه به طرف شما جلب میشه 

ذکر یا ودود در روز حداکثرش تعداد ۴۰۰ مرتبه هست ولی خودم امتحان نکردم فقط سوره طلاق رو میخونم هر روز حتی سه مرتبه به نیت رزق که برای محبت و آرامش خونه هم جواب داده

🫧ثواب تمام تاپیک ها ، پست های معنوی ، دعا وصلوات هدیه به نیابت  همه ی شهدا مخصوصا شهید سردار قاسم سلیمانی تقدیم به پیشگاه اُمّ الآداب مادر عشق و ادب ،حضرت ام البنین( س) -(او کہ شایسته یِ آن خانه یِ سرمدی شد) « السَّلام عَلَى الحُسَيْن ، وَعَلَى عَليِّ بْنِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أوْلادِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أصْحابِ الحُسَينِ».🫧
مال من حاده  روزانه ۱۰۰۱ تا بگم یاودود یا ی دعای خاصه ک اسمش یا ودوده؟فوت کنم رو صورت شوهرم؟؟خ ...

خانمها 

دوستمون شوخی کردن 

اصلش همون ۱۰۰۱ عدد هستش 🍀🍀

شب تاریک و سنگستان و من مست☘️قدح از دست من افتاد و نشکست☘️نگهدارنده اش نیکو نگهداشت☘️وگرنه صد قدح نفتاده بشکست☘️باباطاهر ☘️
تا چند روز یا فرق نداره؟؟

فرقی نداره عزیزم...