سلام صبحتون بخیر بی بی چک سفیده دو روز قبل موعده وسطی یه روز به موعد که اخر شب زدم. اخریه هم روز موعد . همشون زیر ۱۰ ثانیه هاله انداختن کم کم پر رنگ شدن روز موعدازمایش دادم بتام ۱۰۴۶ بود ماه دوم اقدام بودم از دو روز بعد اخرین اقدام سینه دردم شروع شد که کم کم رسید به نوک سینه .من قبل پ درد سینه رو از یه هفته قبل داشتم تا حدود سه روز.تقریبا مطمئن بودم خبراییه الانم هست دردش.درد دور نافم داشتم الانم هست نفخ خیلی شدید هم ۴ روز به موعد که یه روزه بهتر شدم.۶ روز به موعدم درد زیر شکم داشتم حساس به بو هم شدید و روز موعدم کشاله رانم درد میکرد روز قبل موعدم درد پ داشتم .ماه اول اقدامم درد شکم بیشتری داشتم ولی خب حامله نبودم.انشالله قسمت همه منتظرا به حق این روزای عزیز.امروز وقت دکتر دارم معاینه هم داره؟و اینکه روزی دو سه بار زیر شکمم یهو میگیره ول میکنه یا عضلات شکمم دست میزنم یکم درد داره انگار داره کش میاد به نظرتون عادیه؟
خدایا شکرت.میدونم به صدای قلبم گوش میدی .میدونم نگام میکنی .الهم صل علی محمد و ال محمد
منم یه ساله کمر درد شدید دارم هرچی دکتر میرم فایده نداشته خدا کنه بدتر نشم .یه اپنم داریم هر روز روزی ۶ بار پهلوم میخوره بهش الان تا نزدیکش میشم میترسم شوهرم میگه انگار میخوای از کنار مین رد بشی حواسم نباشه میخورم بهش.من ورجه ورجه م زیاده
خدایا شکرت.میدونم به صدای قلبم گوش میدی .میدونم نگام میکنی .الهم صل علی محمد و ال محمد
نه عزیزم من بچه ندارم.اقدام کردم همه علایم شمارو دارم ولی بی بی هام همه منفی میشن😭😭😭😭
انشالله که هاله بی بی چکو به زودی میبینی.منم ماه اول بی بی میزدم منفی بود بعد یکساعت میرفتم مثبت میشد دو تا میزدم اینجوری بود درد شدید زیر شکمم داشتم جوری که نمیتونستم بلند شم ولی خب سر موعد پ شدم.این ماه که کلا حواسم نبود روزای اقدام استرس نداشتم دو روز بعد اخرین اقدام سینه دردم شروع شد تاجایی که میتونستم فکر نکردم .چند ماه اقدامی؟
یا واکنش بدنت به اقدامه یا حامله ای .منم درد شکم نداشتم ولی ماه پیش امونمو بریده بود .بی بی و زود نز ...
نگا ماه های قبل ک اقدام داشتم اصلا سینه درد نداشتم مث این دفعه تازه بعد یکی پنج روز عقب افتاد.اقدام قبلیمم پریودم ۱۰روز جلو افتاد.نگا امروز موعدم بود زدم با از سه چهار روز پیش.همش منفیه.چون یه دونه سه روز پیش مدیکور زدم مثبت شد