2777
2789
عنوان

بعد از زایمان

180 بازدید | 19 پست

میشه تو شیر دهی ال دی خورد؟؟

آمد کنارم نشست، سرش را به دامنم گذاشت، پاهاش را دراز کرد و چشم‌هاش را بست: «کارم از تکیه گذشته. دلم می‌خواهد توی بغلت بمیرم.»سال بلوا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قرص شیردهی میخورن.چندوقته زایمان کردی.

دو ماه و نیمه امشب از داروخونه خریدم گفتمم برا شیر دهی میخوام گفت فرقی نداره ها اه.الان مجبورم دتام بخورم حالا نمیشه از فرداشب که اون قرص رو گرفتم دیگه اینو نخورم اونو که تو شیر دهیه بخورم؟

آمد کنارم نشست، سرش را به دامنم گذاشت، پاهاش را دراز کرد و چشم‌هاش را بست: «کارم از تکیه گذشته. دلم می‌خواهد توی بغلت بمیرم.»سال بلوا

بعله ولی شیر رو کم میکنه

خیلی کم میکنه؟؟

بچه ها من الان نزدیک چهل روزه زایمان کردم برای جلوگیری فقط ال دی هستش یا قرص دیگه ی هم هست ال دی بهم ...

آیو دی بزار من میخوام بعد کرونا برم بزارم

خب کاندوم استفاده کنین چیا این قرصا بخدا همش عوارضوافسردگی میاره 

اصلا جلوگیریم طبیعی بود امشب توهم زدم نکنه اشتباه شده باشه

آیو دی بزار من میخوام بعد کرونا برم بزارم

خیلی میترسم مگن که خونریزی رو زیاد میکنه لکه بینی پیدا میکنیم مرتب باید چک بشه که جابه جا نشه .حساسیت پس نده. گذاشتنش درد داره از فکرش دیونه میشم

خیلی میترسم مگن که خونریزی رو زیاد میکنه لکه بینی پیدا میکنیم مرتب باید چک بشه که جابه جا نشه .حساسی ...

😥عجب گیری کردیما ن ب قبل بارداری که راحت بیخیال عالم و ادم ن ب الان که😐😐😐