2777
2789

من دخترم غذا نمیخوره یا شبا نمیخوابه تهدیدش میکنم که اگر نخوابی یا غذاتو نخوری من میرررم دوبارم اینکارو کردم و رفتم پشت در ....گریه کرد اومدم پیشش حالا خیلی میترسه میگم میرم میشینه غذاشو میخوره ...کار بدیه؟...

اخه هیچ جوره غذا نمیخوره و شبا تا ساعت سه و چهار بیداره و نمیخوابه

امروز شعر سرودم   مسامی مسامی بش بش بگید ....مسامی   صد قل هوالله بش بگید ....مسامی...هر کی نگه مسامی...  مسامی ..مسامی...مسامی....   علت نامگذاریم:من تو خونه شوهرمو مسامی صدا میکنم.... مسامی بر وزن مساوی یعنی این( = ) معنی خاصی نداره اما احساساتم فقط در قالب این کلمه ابراز میشه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من دخترم غذا نمیخوره یا شبا نمیخوابه تهدیدش میکنم که اگر نخوابی یا غذاتو نخوری من میرررم دوبارم اینک ...

آره کار بدیه گناه داره

پسر گلم خوش اومدی👪برای سلامتی محمد حسینم  یه صلوات مهمونم کنید

من چون خودم ازار دیدم به دختر ۲وسال نیمم گفتم اجازه نده کسی به‌جز من و پدرت به قسمت‌هایی از بدنت که میره زیر مایو دست بزنه

قبل از عید روز‌های آخری که میرفتم سرکار پرستارش زنگ زد گفت فوری برم خونه رفتم دیدم هانا که هیچ‌کدوم از حرف‌های من رو گوش نمیده به این یکی گوش داده و اجازه نداده پرستارش لباسش رو عوض کنه و لباس‌هاش رو کثیف کرده بعد رفتیم خونه مادرم خواهرم امد بغلش کنه از زیر پاهاش رو گرفت که بتونه بغلش کنه یهو هانا شروع کرد به جیغ زدن حالا هی افراد رو دارم اضافه می‌کنم من و بابات و خاله لیلا و مامانبزرگ و بابابزرگ و خاله و دایی و عمو و عمه🤦🏼‍♀️ نمیدونم چطوری باید بهش بگم و نگرانشم

[کاربران آقا درخواست دوستی ارسال نکنند و در تاپیک های من پست نگذارند]