2777
2789
عنوان

شب خواری

254 بازدید | 17 پست

سلامممممممم گلای تو خونه 

بچه ها من یه عادتی دارم شبا ساعت ۳  تا ۴ اینا فقط میخورم احساس میکنم که معدم خالی ،از درد معده میمیرم بعد اینکه خوردم معدم درست میشه ،وزنمم کم کم داره زیاد میشه ،با اینکه شام حسابی میخورم تا خرخره ،چقد میخام رعایت کنم نمیشه چون وقتی معدم خالی بمونه از درد معده میمیرم ،به نظرتون من بیماری خاصی دارم؟

اول خدا بعد دکتر مایکل نیوتون 🧘‍♀️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

محصلای نمونه حرفای biklam یادتون بمونه😂😂😂😂

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم

خب شام کمتر بخور که اگه اونموقه م خوردی چاق نشی

شام اگه کم بخورم ،تا صب باید هی برم سر یخچال ،شام ساعت ۹ میخورم ،اونوقت یبارم باید ۱۲ یبارم ۳ حسابی بخورم ،یعنی مشکل ندارم اگه درد نداشتم نمیخوردم 

هرچی پرخوری کنی معده اسید بیشتری برای هضم غذا ترشح میکنه و غذا زود تر هضم میشه درنتیجه معده خالی میشه و باز نیاز به غذا داره...

سعی کن دفعات بیشتری غذا بخوری اما با مقدار کمتر ....

اینجوری اگه پیش بری باحجم زیاد غذا خوردن معده به مرور زمان بزرگتر میشه و وزنت روز به روز بیشتر میشه.

قبل از غذا حتما یک لیوان پر آب بخور تا اشتهات کمتر بشه میوه بخور.... سبزیجات زیاد استفاده کن سالاد و سوپ رو اول بخور بعد غذای اصلی رو.

موفق باشی

تنها موجودی که صداقت در گفتارش صحّت داشت، پینوکیو بود😐🙄
بنظرم برو دکتر

با این وضع کرونا همه جا تعطیله حتی مطبا ،روز به روزم بدتر میشه ،هرروز وزنم زیاد میشه ،لباسام به تنم نمیشه

هرچی پرخوری کنی معده اسید بیشتری برای هضم غذا ترشح میکنه و غذا زود تر هضم میشه درنتیجه معده خالی میش ...

دو سوم غذاهام فقط میوه و سبزیجات ،اکثرن آش و غذاهای گیاهی میخورم 

اما حجم غذاهام زیاده ،ولی اب نمیخورم این سری اب رو میخورم شاید اشتهام کم شد