2789
عنوان

زیبایی

| مشاهده متن کامل بحث + 163 بازدید | 21 پست
اره عزیزم کنارشم باید مواظب پوستت باشی وقتی استراحت میکنی بزنی یا بعد از اینکه ظرف و ...شستی شبا قبل ...

روشنم میکنه..؟   ببخشید یه کم زیاد سوال پرسیدم

از وقتی رفتی هر ۱ دقیقه واسم....🖤                                                                               ۶۰ ثانیه میگذره😥😁
روشنم میکنه..؟   ببخشید یه کم زیاد سوال پرسیدم

اره عزیزم نرم و لطیف میکنه واسه سفید شدن دست من وازلین بچه ساج هم  میزنم شاید خنده دار باشه و هر شب میزنم و دستامو سفید و نرم هم میکنه

نگران نیستم .همه چیز درست میشود.آب ریخته روی زمین،جمع نه اما خشک میشود.قلب شکسته خوب نه اما ترمیم میشود.وهنوز هم میتوان در گلدان شکسته گل کاشت.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره عزیزم نرم و لطیف میکنه واسه سفید شدن دست من وازلین بچه ساج هم  میزنم شاید خنده دار باشه و ه ...

واااایی مرسی ازت حتما میخرم  

از وقتی رفتی هر ۱ دقیقه واسم....🖤                                                                               ۶۰ ثانیه میگذره😥😁
وای آره تورو خدا یه کرم بگید که واقعا تاثیرگذار باشه، هم خشکی دست رو برطرف کنه و هم روشن تر کنه دست ...

روغن اولئا عزیزم یه روغن ترکیبی هستش جامده ترکیبی ازروغن کنجد وخراطین وروغن های مغذی برای پوسته که پوستهای خشک واحیا می‌کنه هم برای پوست صورت وهم دست یا هرجای بدن عالیه 

organic_teb78@

روشن کننده هم هست؟ قیمتش چنده؟

بله عزیزم قیمت کرمها متفاوتند از چهل تومان داریم تا ۸۰۰هزار تومان 

organic_teb78@

لینک کانال وگذاشتم میتونی مشاوره درخواست بدی بسته به نوع پستتون راهنماییتون کنم