2789
عنوان

زیبایی

163 بازدید | 21 پست

سلام خوشگلا برا اینکه دستام قشنگ و ناز بشن راهنماییم میکنین😣

از وقتی رفتی هر ۱ دقیقه واسم....🖤                                                                               ۶۰ ثانیه میگذره😥😁
organic_teb78@ من مشاور پوست و مو هستم هر سوالی داشتی درخدمتم

میخام دستام یه کم روشن بشن

از وقتی رفتی هر ۱ دقیقه واسم....🖤                                                                               ۶۰ ثانیه میگذره😥😁

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

موقع ظرف شستن و تماس با اب و...دستکش بپوش و از کرمهای مخصوص دست استفاده کن 

نگران نیستم .همه چیز درست میشود.آب ریخته روی زمین،جمع نه اما خشک میشود.قلب شکسته خوب نه اما ترمیم میشود.وهنوز هم میتوان در گلدان شکسته گل کاشت.
موقع ظرف شستن و تماس با اب و...دستکش بپوش و از کرمهای مخصوص دست استفاده کن 

میشه یکی از کرما معرفی کنی

برو پارافین تراپی خیلی خوبه

دوست عزیزم هموطن تو خونه موندن علاوه بر اینکه برای سلامتی خودمونه وظیفه هم هست.کی گفته فقط نماز خوندن و روزه گرفتن جز وظایفه بخدا بیرون رفتنت حق الناسه من یکی که راضی نیستم ازت نمیگذرم.....
چطوریاست

دستت لطیف و نرم میشه و بعد دو الی س جلسه پوستت روشن

دوست عزیزم هموطن تو خونه موندن علاوه بر اینکه برای سلامتی خودمونه وظیفه هم هست.کی گفته فقط نماز خوندن و روزه گرفتن جز وظایفه بخدا بیرون رفتنت حق الناسه من یکی که راضی نیستم ازت نمیگذرم.....
میشه یکی از کرما معرفی کنی

عزیزم از کرم ویتامینه دست کلیون ..کرم اب رسان  ویتامین ای و هیمالیا هم خوبه

نگران نیستم .همه چیز درست میشود.آب ریخته روی زمین،جمع نه اما خشک میشود.قلب شکسته خوب نه اما ترمیم میشود.وهنوز هم میتوان در گلدان شکسته گل کاشت.
عزیزم از کرم ویتامینه دست کلیون ..کرم اب رسان  ویتامین ای و هیمالیا هم خوبه

چه موقع بزنم؟ شما استفاده میکنین

اره عزیزم کنارشم باید مواظب پوستت باشی وقتی استراحت میکنی بزنی یا بعد از اینکه ظرف و ...شستی شبا قبل خواب هم بزن 

قیمتش چنده