2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

واقعا اینهمه میگن کرونایی هست پ کجان😅

میدونستین کسایی که فرکانسشون از یه حدی پایینتره احتمال گرفتن کرونا براشون خیلی زیاده 

خرید اینترنتی پرداخت درب منزل 3ell.ir cu.sabzgostar.net

نمیدونم گرفتم یا نه ولی اوایل اسفند علایم خفیفشو داشتم شایدم سرماخوردگی شدید بود😷 تو اقواممون زیاد گرفتن و خوب شدن ولی میگن حاضر بودیم بمیریم اما اون دردا رو تحمل نکنیم🤦🏻‍♀️

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
فركانس يعني چي

هر کسی یه ارتعاش و فرکانسی داره تقریبا میشه مثل تلویزیون مثال زد شما فرکانستون تغییر کنه افراد دور و برتون افکارتون و وضع مالی و  زندگیتون تغییر میکنه یه جور ارتعاش بفرستین روی کانال فقر هستین یه جور دیگه باشید و ارتعاش بفرستین و فرکانس داشته باشید روی مدار ثروت قرار میگیرین 

خرید اینترنتی پرداخت درب منزل 3ell.ir cu.sabzgostar.net
نمیدونم گرفتم یا نه اما یه چند روزی کلا بویایی و چشایی نداشتم ، 

منم مثل شما یه هفته نداشتم امشبم با حرفای دکتری که شبکه خبر بود میگفت فکر کنم نوعه سبکشو گرفتیم ما 

آنا.......چیخاتمارام محبتین یادیمنان                                             لای لای سَسون قولاقیمدا ساخلارام......