2777
2789
عنوان

امروزبیرون رفتم

266 بازدید | 12 پست

یه کار ضروری پیش اومد باماشین بیرون رفتم برام خیلی عجیب بود مردم همه بیرون بودن انگارنه انگار کروناهست مثل همیشه مردم دررفت و امدبودن و به کاراشون میرسیدن بااین وضع مگه میشه این بیماریه تموم بشه 

نباید برن بیرون ولی بعضیها مجبورن برن بیرون سرکارشون...

برای ابراز عشق به مردم مجبور نیستید هر فردی را که می‌بینید ببوسید، برای عشق ورزیدن به دیگران لازم نیست یک کاسه برنج به آن‌ها بدهید! "عشق ورزیدن" یعنی درباره‌ی دیگران کمتر قضاوت کردن ،و دادن این اجازه به آن‌ها که آنطور که دوست دارند زندگی کنند و بدون انتقادِ ما آن کسی باشند که هستند...🥰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچکی رعایت نمیکنه مردم جدی نمیگیرن نمیدونم بااین وضع چه بلایی سرمون میخادبیاد خداخودش رحم کنه 

اره واقعن ۹۹ درصد مغازه هام بازن هعی خدا

تاب تاب عباااسی ....... خدا خستم از بااازی ........ دنیا چ قد تابم داااد..... کاشکی منو بندااازی🥺🥺🥺
روحانی گفته برید سرکار  دیگه از مردم چ انتظاری داری

پس چرا ب ما کفتن تا 30فروردین باید بسته باشه

بوشهرم منظورم با بازار و ایناس.

بجاس میگفتن مدرسه باز کنین ک مخالفت شد

دعای نی نی سایتی زود قبول میشه....خوندی ی دعایی برای شفای پدرم بکن .گرفتار سرطان هست.خدایا سلامتی پدرمو بهش ببخش ..الهی آمین