2777
2789
عنوان

گازتون فر داره؟

287 بازدید | 34 پست

راضی هستین .از فر؟ من فر ندارم دوست دارم در اینده گاز فر دار بخرم .استفاده میشه؟یا بیخیال شم 

💚خدایا فقط خودت به داد مستاجرا برس💚انشالله هممون به زودی صاحب خونه بشیم💚

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره من دارم .جهازم بوده ،۱۱ ساله استفاده میکنم ازش فربرقی هم دارم ولی فرگاز از اون خیلی بهتره.هوامون رطوبت داره یه کم دیواره ش پوسیده شده ایقد دوسش دارم هنوز به عوض کردنش فکر نکردم.

حتما فر بگیر من مایکروویو و گاز رومیزی گرفتم پشیمونم

چون فر امواج کوفتی نداره و بی ضرره ولی مایکرو ویو داغون میکنه و چیز خوبی هم تحویل نمیده ازش متنفرم کاش میشد بدمش بره جاش ی فر برقی بگیرم☹

الهی عظم البلاء''..خدایاگرفتاری بزرگ شد..".وانت المستعان...وتویاری دهنده ای...🌸خدایا منم مادر بشم ب زودی...منتظرم نزار🌸تویی ک الان داری امضام رو میخونی...✅برا حاجتم یدونه صلوات میفرستی؟ممنون💜
فر لازمه ی خونه ست

اره واقعا بدون فر خیلی سخته..پیتزا تو ماهیتابه درست میکنم افتظاح میشه میخوام شیرینی درست کنم نیاز به فر داره وخیلی چیزای دیگه 

💚خدایا فقط خودت به داد مستاجرا برس💚انشالله هممون به زودی صاحب خونه بشیم💚

ما خیلیییییییی از فر استفاده میکنیم...غذای زیادی باهاش درست میکنیم...کیک و شیرینی هم همینطور 

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹