2777
2789
عنوان

توهم بارداری

98 بازدید | 13 پست

سلام دوستان من پنج روزه عقب انداختم توهم زدم که باردارم عفونت دارم ولی قبلن سابقه عقب انداختن نداشتم جلوترازموعدمیشدم اماعقب نمینداختم کسی تاحالامثل من شده هیچ علایمی ندارم بجز اینکه این چندوقت زیادمیخوابم وگنگ وگیج شدم گاهیم شکممو ورحمم دردمیگیره دوروزقبل پری و دی زدم بی بی چک منفی شدولی الان پنج روزه عقب انداختم میشه راهنماییم کنی یثره حس میکنم باردارم

شادباش...این دشمنتوغمگین میکنه👍🏼😎

ممکنه باردار باشی چون بیبی رو زود زدی یکی دو روز دیگ امتحان کن

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان بی بی چک بزن خب دیگه بعد پنج روز معلوم میشه

اخه میگن بعدازده روزمعلوم میشه صبح بی بی میزنم مگه نبایدفقط صبح ناشتابی بی زد؟

اچ سی جی بالا  بره هر وقت بزنی معلومه من روز پنجم عصر زدم مثبت شد ولی صبحها اچ سی جی زیاده&nb ...

الان بزنم میشه یعنی؟اگه دوباره زدم منفی شد وپریودنشدم بایدبرم ازمایش خون؟

اچ سی جی بالا  بره هر وقت بزنی معلومه من روز پنجم عصر زدم مثبت شد ولی صبحها اچ سی جی زیاده&nb ...

من صبح تازه میشه پنج روزعقب انداختم

الان بزنم میشه یعنی؟اگه دوباره زدم منفی شد وپریودنشدم بایدبرم ازمایش خون؟

خب حالا محض اطمینان بذار صب چون الان بزنی منفی باشه میگی ای وای چرا الان زدم ایکاش صب میزدم  

اگر منفی شد ممکنه چند روز دیگه پریود شی اگر بعد یه هفته نشدی باید دکتر بری

خدایا شکرت