2777
2789
عنوان

خدایم شکرت

414 بازدید | 13 پست

من روزهای سخت زیادی را گذراندم. روزهایی که از شدت هجوم غم و
غصه؛ فریاد زدم، مشت به در و دیوار اتاقم کوباندم، برگه‌های روی میزم را
مچاله کردم و گریه... بی امان گریه کردم.
فکر نکنی که کل زندگی‌ام همین بوده، نه! که من روزهای خوب زیادی هم داشته‌ام.
روزهایی که خندیدم، از ته دلم هم خندیدم. روزهایی که خوشبختی را با سلول به سلول تنم حس کردم. روزهایی که روشن بودند، که آسمان آبی‌تر از
هر وقتی بود.
ببین رفیق؛ دقیقاً اصل ماجرا همین جاست؛ که نه آن روزای سخت برایم
ماندند و نه روزهای خوبم همیشگی بودند. همه‌ی آن‌ها را پشت سرم جا
گذاشتم و تنها خاطره‌ای دور را در دفتر زندگی‌ام، به رسم تجربه، به یادگار
گذاشتند و من هر روز، از نو شروع کردم؛ با یاری و بودن خدایی که مطمئنم
هیچ‌وقت تنهایم نگذاشته، که بیخیالمان نمی‌شود ❤️

هر زنی برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که با شـانه‌ی انگشت‌هایش، گره دلتنگی موهای بلند زن‌را باز کند و بگوید که هرجور که باشی،زیبایی❤👩‍❤️‍👨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😔خیلی وقته با خدا حرف نزدم و دیگم دلم راضی نمیشه ک حرف بزنم ....

نگو اینجوری خدا بزرگتر از این حرفاست کافیه بخوای ببینی که چطور صداتو میشنوه

هر زنی برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که با شـانه‌ی انگشت‌هایش، گره دلتنگی موهای بلند زن‌را باز کند و بگوید که هرجور که باشی،زیبایی❤👩‍❤️‍👨
خدایا شکرت اینروزا زیاد شکر گزارم و زیبایی های زندگیم چند صد برابر شده من عاشق خدام

خداروشکر خیلی خوبه که ادم خوبیای زندگیشم ببینه ما ادما همیشه فقط نیمه خالی لیوانو دیدیم و غصه خوردیم و از خدا گله کردیم غافل از اینکه این جایی که الان هستیم شاید یه وقتی آرزوشو داشتیم

نگو اینجوری خدا بزرگتر از این حرفاست کافیه بخوای ببینی که چطور صداتو میشنوه

اره به بزرگیش شکی ندارم ولی نمیتونم دیگه ...من روزها و شبهای بدی راپشت سرگذاشتم و میذارم ازبچگی به هیچکدوم ارزوهام نرسیدم حتی حسرت یه پدرو مادر ک سهم هرکسی هست را به دلم گذاشت ....حسرت عشقمو حسرت بچه حسرت هزاران ارزویی ک داشتم ازکنار همش اروم رد شد و گفت صبرکن صبرکن ....امیدم ب هیچی تو دنیاش نیس چون چیزی واسه ازدست دادن ندارم ...خیلی وقته از فشارهای زندگی خنثی شدم ....هرروز میبینمش و اونم منو میبینه ولی بی تفاوت از کنارهم رد میشیم 

من به همه ارزوهام زود زود میرسم بگو آمین 
خداروشکر خیلی خوبه که ادم خوبیای زندگیشم ببینه ما ادما همیشه فقط نیمه خالی لیوانو دیدیم و غصه خوردیم ...

من تا قبل از عید دقیقا همینطوری بودم که شما میگی اما تو سال جدید تصمیم گرفتم رویه زندگیمو عوض کنم و واااقعا همین شکر گزاری رویه ی زندگیمو از این رو به اون کرده

اره به بزرگیش شکی ندارم ولی نمیتونم دیگه ...من روزها و شبهای بدی راپشت سرگذاشتم و میذارم ازبچگی به ه ...

میفهمم چی میگی ولی باور کن بلاخره این روزات تموم میشه منم الان ۳ ساله بچه میخوام خیلی دلم میخواد ولی بخدا سپردم ان شالله لایقش باشم و بهم بده و همچنین به همه منتظرا🙏

من تا قبل از عید دقیقا همینطوری بودم که شما میگی اما تو سال جدید تصمیم گرفتم رویه زندگیمو عوض کنم و ...

ان شالله همیشه این حال خوشو داشته باشین

ممنونم انشالله حاله دل شما هم همیشه خوب باشه

ممنونم عزیزم

میفهمم چی میگی ولی باور کن بلاخره این روزات تموم میشه منم الان ۳ ساله بچه میخوام خیلی دلم میخواد ولی ...

اخه از ۱۰سالگی به این طرف هرچی یادمه همه درگوشم خوندن این روزها تموم میشه تموم میشه تاحالا ک ۲۶سالمه همش همین اوازه بوده اونیکه تموم شد نوجوونی و جوونی من بود ک با حسرت گذشت ....بیخیال گلم ....انشالله حاجت روا بشی ...

من به همه ارزوهام زود زود میرسم بگو آمین 
اخه از ۱۰سالگی به این طرف هرچی یادمه همه درگوشم خوندن این روزها تموم میشه تموم میشه تاحالا ک ۲۶سالمه ...

سخت نگیر عزیزم  سعی کن بخدا نزدیکتربشی واسه حال دلت ۵ تا صلوات میفرستم ان شالله خوب بشه🙏