2777
2789
عنوان

درد دل

147 بازدید | 6 پست

به جدید بودن کاربری گیر ندید که کاربری دوممه

اومدم درد دل کنم

خواهر کوچیکم باردار بود و ما 8 تا خواهر هستیم 

به جز خواهر بزرگم 7 تا کارمند هستیم 

برا بیمارستان رفتن هیچ یک از خواهرام اعلام آمادگی نکردن به جز من که دو تا بچه کوچیک دارم که گفته بودم کسی باهات نیومد خودم میام

خلاصه روز بیمارستان رفتن خواهر باردارم به دو تا خواهر ای بزرگم زنگ میزنه که تو دو نوبت برن

یکی که گوشیش رو جواب نمیده

و اون یکی هم میگه من 12 ساعت میتونم بیام 24 ساعت من خیلی خسته میشم

من مجبور شدم شب برم بیمارستان دو تا پسر هم دارم که گذاشتم پیش شوهرم تنها

نصف شب خواهر م الکی به  پیام داد که من مریض شدم . از ترس کرونا .و نمیتونم بیام بیمارستان و فرداش من نتونستم برگردم خونه و برم سر کار و مجبور شدم مرخصی هم بگیرم

اولش بگم همسرم خیلی آدم خوبی و همه جوره از من حمایت میکنه وقتی برگشتم خونه بهم با لبخند معنی دار  گفت

میبینم خواهرات لای کار کردنت و بدجور گیرت انداختن

خیلی دارم غصه میخورم

چون اون خواهرم که نیومد بیمارستان از طرف من به خواهر م که تازه زایمان کرده قول نگهداری در خانه رو داده یعنی یک روز اون بره پیشش یک روز من چون تو یک شهریم

به خواهرم هم که تازه زایمان کرده نمیشه چیزی بگم حالش خوب نیست

خب مادرتون کجاست عزیزم

در ساحل ماسه ای با خدا قدم میزدم به پشت سرم نگاه کردم جایی که از خوشیها حرف زده بودیم دو ردپا بود و جاهایی که از سختیها حرف زده بودیم جای یک رد پا بود به خدا گفتم:در سختیها کنارم نبودی؟ خدا گفت:آن رد پایی که میبینی من هستم ؛در سختیها تو را به دوش میکشیدم!!!! خدایا عاشقتم تنهام نذار😍😍😍😍😍😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام گلم میدونم الان وضعیتت سخته ولی به هر نحوی شده پشت خواهرتون که زایمان کرده رو خالی نکنین چون الان بیشتر از هر موقعیت دیگه به شما نیاز داره این روزای سخت برا شما میگذره ولی ممکنه برا خواهرتون که روحیش الان خیلی حساس شده به صدمات جبران ناپذیری تموم بشه اعضای خانواده تو این زمان حکم بزرگی تو آرامش قلب مادر دارن

خدایا حال دل هممون و خوب کن ،خدا جونم هیچ بنده ایت رو محتاج هیچکس نکن   الهی آمین
مادرم به خواهرم گفته بود بره پیشش که همین خواهرم که نیومد بیمارستان نگذاشت گفت خطرناک هست تو شرایط ک ...

عزیزم نمیدونم چی بگم که هم شمارو دلداری داده باشم هم بدگویی خواهرت نشه اما خب اگه شرایطتون بهتر از بقیه اس کمکش کنین 

خب خواهرتون از بیمارستان که مرخص شد بره خونه مادرتون 

در ساحل ماسه ای با خدا قدم میزدم به پشت سرم نگاه کردم جایی که از خوشیها حرف زده بودیم دو ردپا بود و جاهایی که از سختیها حرف زده بودیم جای یک رد پا بود به خدا گفتم:در سختیها کنارم نبودی؟ خدا گفت:آن رد پایی که میبینی من هستم ؛در سختیها تو را به دوش میکشیدم!!!! خدایا عاشقتم تنهام نذار😍😍😍😍😍😍😍😍
سلام گلم میدونم الان وضعیتت سخته ولی به هر نحوی شده پشت خواهرتون که زایمان کرده رو خالی نکنین چون ال ...

وقتی من زایمان کردم از روز 5 ام بچه تنها ی تنها بودم

الان هم تمام مسوولیت این خواهرم افتاده گردن من 

همه عید رو خونه من بود

دو بار هم برا ناباروری بستری شد خونه من بود بقیه خواهرام اصلا اطلاع ندارن

وقتی من زایمان کردم از روز 5 ام بچه تنها ی تنها بودم الان هم تمام مسوولیت این خواهرم افتاده گردن من ...

خوب خودت برگرد به گذشتت ببین واقعا مادر شدن و تنها شدن بعد روز پنجم فارق شدن چقدر سخته 😞بالاخره تو همه خانواده بعضی از بچه ها بار مسئولیتشون سنگینتره 😩ولی خوب اگه میبینی ممکنه این رفت آمد شما باعث جدال تو زندگیت باشه باید حتما با خواهرای دیگتون مدیریتش کنی.ماشالله ۸تا خواهرین 

خدایا حال دل هممون و خوب کن ،خدا جونم هیچ بنده ایت رو محتاج هیچکس نکن   الهی آمین