2777
2789
عنوان

ازدواج

319 بازدید | 18 پست

دخترا و خانوما.لطفا به من کمک کنین 

۲۳سالمه هزارمدل خاستگار برام اومده ،اما نشده ،یااینکه خوب بوده و یه ایراد فاحش داشته ،هیچی کم ندارم ن خونواده ن قیافه نه هیچی . اخری رو هم به دلایلی رد کردم چون شغلش دولتی و مخدود بود یجورایی نظامی بود ،اما خب میگفتن حقوق و مزایای خوبی داره ولی من خواب بد دیدم و رد کردیم ،الان حس میکنم بهترین پسر دنیارو از دست دادم  و خیلی ناامیدم و نارلحت ،چیکار کنم ،هزارررررربار هم به خدا گفتم خدایا اگر این پسر خوبی بود و من به اشتباه رد کردم تو کاری کن برگرده ولی برنگشته بعد ۶ ماه ،. چیکار کنم خونوادمم استرس ازدواج منو دارن ‌ . 😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای من بعد چهار پنج سال برگشت سرنوشتت ایشون باشه برمیگرده بسپر به خدا صلاحت رو بهتر از خودت میدونه

ازدواج کردین ؟ راضی هستین ؟ شما هم دلتون حس پشیمونی داشت؟

عزیزم چرا نگرانی توکل کن به خدا درست میشه سنی ام که نداری، برا کسی که رفته ونمیشناسیش چرا ناراحتی حا ...

خیلی نگرانم ،تاالان تو این چند ماه ۳ دوره ی دوهفته ای افسرده شدم ب معنای کااااااامل .کاش میتونستم همه ی جریان خاستگاری رو تعریف کنم شاید کمکی میکرد😔😔😔😔😔😔

خیلی نگرانم ،تاالان تو این چند ماه ۳ دوره ی دوهفته ای افسرده شدم ب معنای کااااااامل .کاش میتونستم هم ...

اگه بایکی از این خاستگارا ازدواج میکردی و خوشبخت نمیشدی چی؟ بالاخره اینم یه احتماله وقتی آینده رو نمیدونی چی میشه، برا چی ناراحتو افسرده ای؟ توکل کن به خدا انشالله یکی پیدا میشه که باهم خوشبخت باشین

اگه بایکی از این خاستگارا ازدواج میکردی و خوشبخت نمیشدی چی؟ بالاخره اینم یه احتماله وقتی آینده ...

میدونی بابا مامانم راصی بودن ،ولی اصلا ادم شناس نیستن ،مطمعنم بهشون . بعدشم من خودم عمدا سخت گیرانه صحبت کردم با پسره  ک ببینم چجوریاس ،شوهر خاهرم میگه این چیزای ک گفتی زیادم سخت نبوده میتونست اگه واقعا دوست داشت برگرده 

متوجه احساستون هستم ولی استرس داشتن و نگران بودن در این موارد اصلا فایده ای نداره

ضمن اینکه اگه آدم بخواد به سن دیگران نگاه و ازدواج کنه که 12 سالگی بعضیا ازدواج میکنن!

پس بهترین کار به نظر من اینکه آدم سعی کنه روند عادی زندگیشو داشته باشه،هر وقت موردی که واقعا احساس میکرد خوبه پیدا شد اونموقع ازدواج کنه!

روزای خوبم میاد اگه یکم طاقت بیاری تو ...
ازدواج کردین ؟ راضی هستین ؟ شما هم دلتون حس پشیمونی داشت؟

من دیگه زیاد بهش فکر نمیکردم اون تموم این چند سال بیاد من بود وقتی دوباره برگشت حس میکردم دنیا رو بهم دادن 

بله ازدواج کردیم دو ماه دیگه عروسیمون هست اگه کرونا بزاره خیلی هردومون از ازدواج راضی هستیم هربار به خودم میگم کاش باراول که ازم خواست باهاش ازدواج کنم جواب مثبت میدادم البته من دلیل داشتم واسه جواب منفیم اون زمان و اگه باز شرایط مثل قبل بود باز جواب منفی میدادم