نفس0مامان مدیر عضویت: 1398/04/26 تعداد پست: 4193 عنوان ترسناک ترین و وحشتناک ترین موجودی که میترسین 🥶😱😈👻👹 | مشاهده متن کامل بحث + 990 بازدید | 119 پست از چی تو این دنیا خیلی میترسین دوست ندارین ببینید من خودم مارمولک عجیب میترسم و اصلا دوست ندارم ببینم از حرفهایی که درباره جن میشه هم خیلی میترسم و اصلا گوش نمیدم دخترم تمام زندگیم 1399/01/18 | 23:27 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهرو۹۲ عضویت: 1397/04/27 تعداد پست: 1931 از خودم وقتی ب اوج عصبانیت میرسمی گلوله اتیش میشم ک هر کی نزدیکم بشه میسوزونمش الهی تو نظر کن به دلم حال دلم خوب شود
امی_ماه عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 16364 مارمولکمارعقربموشبه ترتیب وحشتناکترینها هستن در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
ronaldo عضویت: 1397/08/10 تعداد پست: 2053 پاسخ گویی اعمالم روز قیامت روزی که دیگه هیچ فرستی برای جبران نیست و قدرت اختیار از ما گرفته میشه ببخشید و چشم بپوشید آیا دوست ندارید خدا شمارا ببخشد؟و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است (سوره نور آیه 22)
cinderellaaaa2 عضویت: 1399/01/03 تعداد پست: 13117 عنکبوت شاید این بغض آخرم باشد آخرین غمم باشدعاشقانه ای آرام بین درد و غم باشدهر آشنایی غریبه است هر نگاهی فریب است،با صدای هر باران حال قلبم عجیب است.
کاغذدیواری۰۹ عضویت: 1399/01/14 تعداد پست: 1012 منم همون دومی ک شما گفتی ولی حتی نمیخام اسمشو بیارم کاربر جدید نیستم...متاهلم و عاشق همسرم ک منو از همه غم های دنیا نجات داد❤
آینازیم عضویت: 1399/01/05 تعداد پست: 3115 مارمولک که اسمش اژدها میگن فکرکنمشیر و پلنگ و شتر 😂😂 امضای منو بخونین لطفا ممنونم ازتون💝برای دوستم سمیرا وهمسرش😞خواهش میکنم فاتحهای بفرستین ممنونتون میشممن دامپزشکم کمکی نیاز داشتید درخدمتم من کیوبر سابق هستم جوگیر شدم گفتم اکانتمو حذف کنین. نی نی یار حذف کرد.
نفس0مامان مدیر استارتر عضویت: 1398/04/26 تعداد پست: 4193 از هیچی ب جز سوسک نمیترسم ب حد قش کردن میترسم وای پس یک سر باید بیایی حیاط مادر بزرگم قدیمیه سوسک هاش اندازه یک لاک پشته انقدر بزرگه 😅😅 دخترم تمام زندگیم
sayan_a عضویت: 1399/01/11 تعداد پست: 369 اوه اوه اوهاز زلزلهههههههههه:/ از آخرین باری ک 6 ریشتر زلزله شد توهم میزنم فقطیه کلید بستم به نخ از سقف اتاقم آویزون کردم هر لحظه حس کردم یا توهمم گل کرد اونو نگا میکنم ببینم ثابته یا ن... از جنگ هم میترسم..:')از خر مگس هم میترسمممممممم... مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختند و برای عشق مرز،غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا می گیرد و نه عشق مرز میشناسد...ارنستو چه گوارا