2777
2789
عنوان

خونمون قدیمیه

457 بازدید | 13 پست

بنظرتون اگه کسی بخواد بیاد خاستگاری اینکه خونمون خیلی قدیمیه حتی حموم و دستشوییشم خیلی قدیمیه خجالت میکشم با یه پسری هستم همو دوست داریم ولی حانوادش خیلی اهل کلاس گذاشتن و افاده ان😑خیلی نگرانم 😭😭

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

مگه حالا اونا که ویلا دارن خیلی بسازن وخیلی زندگی کن هستن عزیزم اتفاقابگو بیان اینجوری میتونی شعور وتربیت طرف مقابلتومحک بزنی بعدم دوست عزیز زود پریدن مهم نیس خوب پریدن مهمه😊

خدایاشکرت که هواموداری  

مگ میخوان با خونتون ازدواج کنن؟!!

مهم تو و پسره این اگ اون  واقعا بخوادت قطعا واسش مهم نیس خونه زندگیت چ شکلیه

منم همین جوری مث تو بودم خیلی خجالت میکشیدم

ولی خداروشکر اومدن خواستگاری و الانم ازدواج کردیم و خوشبختیم ..یادمه بادخترخالم درد دل میکردم میگفتم خیلی خجالت میکشم نمیدونم چیکارکنم..میگف خب خونتونزشت باشه ک چی..مگ میخواد باخونتون ازدواج کنه

واسه سلامتی نینیم ی صلوات میفرستی؟
مگه حالا اونا که ویلا دارن خیلی بسازن وخیلی زندگی کن هستن عزیزم اتفاقابگو بیان اینجوری میتونی شعور و ...

نمیگم ویلا ولی یه خونه معمولی تمیز که باید باشه اینجوری ادم کسرش میشه 😭

نمیگم ویلا ولی یه خونه معمولی تمیز که باید باشه اینجوری ادم کسرش میشه 😭

حالا که خدا اینوخواسته وسرنوشتت اینجوری بوده پس همینی که هستی رو دوست داشته باش تابقیه هم دوست داشته باشن وبهت احترام بزارن 

خدایاشکرت که هواموداری