2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه برای چی سقط؟!  هنوز هیچی معمولی نیست برای خیلی ها پر ریسک میشه ولی درست نیست سقط نکنی!  ...

خالم 30 سالشه جواب ازمایش غربالگری اول ریسک متوسط زده الانم باز جوابش اومده زده ریسک متوسط داره میره تو 19 هفته وقت واسه ازمایش دیگه نداره

تیکر تولد نفس مامان❤
خالم 30 سالشه جواب ازمایش غربالگری اول ریسک متوسط زده الانم باز جوابش اومده زده ریسک متوسط داره میره ...

چرا تا ۲۰ هفته وقت داره برای امینوسنتز

بهش بگو حتما انجام بده چون اگه بچه ناقص باشه وسقط نکنه یه عمر پشیمونی و بدبختی داره

اگرم سالم باشه و بیخودی سقط کنه بازم پشیمونی

خالم 30 سالشه جواب ازمایش غربالگری اول ریسک متوسط زده الانم باز جوابش اومده زده ریسک متوسط داره میره ...

خب نداشته باشه بچه گناه داره 90 درصد مواقع آزمایش ها خطا دارن برای منم پر ریسک زدن اما رفتم یک آزمایشگاه دیگه خیلی خوب بود جواب 

اشتباه زیاد دارن 

خب نداشته باشه بچه گناه داره 90 درصد مواقع آزمایش ها خطا دارن برای منم پر ریسک زدن اما رفتم یک آزمای ...

اگر بچه مشکل دار باشه از وقتش بگذره که خیلی بیشتر گناه داره

تیکر تولد نفس مامان❤
اگر بچه مشکل دار باشه از وقتش بگذره که خیلی بیشتر گناه داره

یعنی 90 درصد بچه سالم و باهوش باشه بی گناه یک انسان رو سقط کنه گناهش کمتره از اینکه شاید احتمال داشته باشه مشکلی باشه و نکشته باشش؟!!!!!! 

عجب!!!! 

یعنی 90 درصد بچه سالم و باهوش باشه بی گناه یک انسان رو سقط کنه گناهش کمتره از اینکه شاید احتمال داشت ...

یه چیزی هست که تو دو تا ازمایش میگن مشکل داره بعد به دنیا بیاد تا عمر داره باید عذاب بکشه

تیکر تولد نفس مامان❤
یه چیزی هست که تو دو تا ازمایش میگن مشکل داره بعد به دنیا بیاد تا عمر داره باید عذاب بکشه

میگم تو دو تا آزمایش منم گفتن مشکل داره بعد رفتم یک آزمایشگاه بهتر همه چیش عالی بود دکتر آزمایشگاه گفت خیلی هم خوبه 

در ضمن خواهر شوهر من دکتر زنانه میگه کسانی که آزمایششون پر ریسک میشه برای آمینیو که میرن 90 درصد هیچ مشکلی نداشتن و بچه سالمه

تازه من شنیدم اینجور بچه ها باهوش ترن

میگم تو دو تا آزمایش منم گفتن مشکل داره بعد رفتم یک آزمایشگاه بهتر همه چیش عالی بود دکتر آزمایشگاه گ ...

ایشالا هینطوری باشه بهش میگم بره یه بار دیگه ازمایش بده، خدا رحم کنه واسه منم فردا جوابش میاد اینم امشب شنیدم دارم سکته میزنم

تیکر تولد نفس مامان❤