2777
2789
عنوان

ورم برونشیت

106 بازدید | 12 پست

سلام یه ماه بود سرفه میکردم از وقتی که از الکل برای ضد عفونی استفاده کردم حالا چند روزی بود که بانفس کشیدن قفسه سینم می سوخت ودرد می کرد ..رفتم دکتر گفت در اثر سرفه دچار تورم برونشیت شدی ... خیلی اعصابم خورده... کسی تجربه مشابه داشته؟ چکار کردید خوب شدید؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منپ برونشیت دارم.زود زود عود میکنه.والا کار خاصی نمیکنم.داروهای دکترو استفاده میکنم.یکم طول میکشه تا ...

خیلی اعصابم خورده نفس می کشم سینم درد می گیره ...بس که گریه کردم سرم داره می ترکه ...شما چطور متوجه شدید برونشیت دارید آخه این دکتر عکس ننوشت فقط گوشی گذاشت رو سینم تنفسمو چک کرد

خیلی اعصابم خورده نفس می کشم سینم درد می گیره ...بس که گریه کردم سرم داره می ترکه ...شما چطور متوجه ...

والا دیگه حرفه ای شدم خودم.فوری میفهمم برونشیته.اصل علامتش برا من اینه وقتی دراز میکشم سرفه هام خیلیییی شدیدتر میشن.برا منم عکس نگرفتن عزیزم

باید میرفتی پیش متخصص ریه  . مال من شدید بود برای دو هفته دارو داد با چیزایی که بالاگفتم خدا رو ...

عزیزم اسم داروهات یادت نیست ... آخه با وضع الان متخصص ریه پیدا نمیشه .. رفتم دکتر عمومی اما خیلی با تجربه است

والا دیگه حرفه ای شدم خودم.فوری میفهمم برونشیته.اصل علامتش برا من اینه وقتی دراز میکشم سرفه هام خیلی ...

انشالله هر چه زودتر خوب بشی ..من‌که در عذابم ...امروز با شوهرم دعوام شد  بعد دوازده سال زندگی همدیگه رو شستیم و پهن کردیم 

عزیزم اسم داروهات یادت نیست ... آخه با وضع الان متخصص ریه پیدا نمیشه .. رفتم دکتر عمومی اما خیلی با ...

اموکسی کلاو بود با شربت برونکو باریج بسیار بد مزه با یه قرص جوشان که اسمش یادم نیست با بسته استامینوفن کدئین 

ا