2777
2789
عنوان

علائم هاتون قبل مثبت شدن بی بی چک چی بود

| مشاهده متن کامل بحث + 78037 بازدید | 159 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی هم شعورو شخصیت خودشون رو به رخ میکشن. ممنون عزیزم حالا که من انجام دادم و دستم به چیزی برخورد ن ...

عزیزم شما تست انجام دادید باردار شدین؟

خدایا میشه یه نی نی سالم بزاری تو دلم خسته شدم از انتظار ..خونمون منتظر صدای خنده نی نی مونه .. جای یه بچه خالیه تو زندگیمون ...یا رب نظری🙅👪

سلام دوستان من نمیدونم چکارکنم توراخدا بگین. اخه هیچی بلدنیستم تازه عقد کردم دوره هام ۳۰ روزس ۱۴ دهم دورم رابطه داشتم ولی مطمنم اصلا ارضا نشد بعد اصلا کاری به واژن نبود هیچ علائمیم ندارم مث قبلا قبل پریودی درد گاه بی گاه چندروز قبلش دارم ولی سمت راستم درد خیلی کم خفیف داره

عزیزم تو حالت عادی انگشت اشاره رو که وارد کنی میتونی دهانه ی رحمت  رو لمس کنی.نزدیک پریودی این ...

من انجام دادم انگار دستم ب ی چیز گرد میخورد انشالله ک باردار باشم تو اقدامم 

خدایا مواظب تو دلیم باش...

سلام خانما وقتتون بخیر من 3ماه تو اقدام هستم 2ماه کلا پریودنشدم همش لکه بینی اونم خیلی کم بودش و4بار بی بی چک استفاده کردم 2بار هاله کمر نو انداخت 2بار منفی شد باز 4روز قبل پریودیم بی بی استفاده کردم مثبت شد و علائمم خیلی دارم بنظرتون میشه اعتماد کرد به بی بی چک!؟