سلام عشقای من. 😊
گاهی پست هاتون انقدر قشنگن که من بعد از جواب دادن دوباره میام و میخونمشون. ممنونتونم. میبوسمتون
شیرینی نعلی :
ارد قنادی : 100 گرم
مارگارین یا روغن صاف قنادی : 80 گرم
تخم مرغ : 1 عدد
پودر قند : 50 گرم
وانیل نصف قاشق مربا خوری
شیر خشک : 1 قاشق غذا خوری
نشاسته ذرت : 1 قاشق غذا خوری
روغن مایع : 2 قاشق سوپخوری
.
روغن صاف و روغن مایع و بریزید توی کاسه
پودر قند و روش الک کنید ده دقیقه بزنید
حالا وانیل و تخم مرغ و 5 دقیقه دیگر بزنید
.
.
حالا نشاسته ی ذرت و شیر خشک و روش الک کنید.
.
بعد هم ارد و الک کنید.
.
و نهایتا خمیر باید این شکلی باشه اگه شل تر بود یک قاشق ارد اضافه بریزید تا مثل عکس بشه. خمیر چسبناکه که درسته. بره تو یخچال درست میشه. بزارید تو پلاستیک یک ساعت داخل یخچال بمونه
.
حالا از خمیر چونه های 9 گرمی بردارید با دست روی سطح ارد پاشی شده به این شکل درست کنید بزارید داخل سینی فر دو سر شیرینی و بهم بچسبونید
.
بزارید داخل فر با دمای 150 درجه به مدت 5 دقیقه. لازم نیست زیرش تغییر رنگ بده
.
اینم بعد از پخت
تو شیرینی پزی زمانی میتونید بگید عالی انجامش دادید که شیرینی هاتون بدون هیچ ترکی باشند. مثل نعلی دادلی و مارمالادی و.برنجی. نخودی و.. . پس به نکات توجه کنید مواد و کم و زیاد نکنید لطفا.
بعد خنک شد داخل شکلات یا عسل یا مارمالاد بزنید و بعد توی پودر پسته یا کنجد یا نارگیل بغلطونید.
نوش جون
.
.
شیرینی بهشتی :
روغن صاف : 100 گرم
روغن مایع : 25 گرم
پودر قند : 100 گرم
وانیل نصف قاشق چایخوری
ارد قنادی : 200 گرم
این شیرینی فقط دو تا نکته داره. اولی خوب زدن روغنه.
روغن ها و بریزید داخل کاسه. پودر قند و روش الک کنید.
و ده دقیقه بزنید اگه کمتر بزنید ارد کمتری جذب میکنه و تو فر وا میره.
باید مثل خامه فرم گرفته بشه