2777
2789
عنوان

لتروزول و hcg

77 بازدید | 3 پست

سلام . مامانای گل . من هرماه ۱۶ پریود میشدم ولی این ماه ۱۱ پریود شدم و از شب سوم شروع کردم لتروزول خوردن شبی دو عدد و ولی الان نه روزه و پریودیم قطع نشده و دکتر گفته بعد از قطع کامل پریودیت برو سونو برا فولیکول و اگر فولی داشتی دوتا امپول hcg تجویز کرده که بزنم . به نظرتون با این اوضاع پریودی لتروزول تاثیرشو گزاشته و منم تخمک گزاریم انجام میشه 

من از ۴ پریودی تا۹ پریودیم لترزول خوردم شبی ۳ تا.

کلومفین شبی ۱ کی.۱۱ پری ۵ تا فولی بالغ داشتم.

۱۳ پریودی نصف امپول hcgزدم کرفت خدارو شکر.

ایشالله زودتر باردار بشی.

لترزول رو ادامه بده گلم.تخمکو تقویت میکنه

خدایا شکرت منم مادر شدم خدا هدیه هید و سالگرد ازدواجم و داد.خدا حونم عاشقتممم😍😍.۹۸/۱۲/۲۹تستم مثبت شد.ازمایش خونمم مثبت.خدایا شکرت بعد ۱ سالو ۸ ماه😍😍😍😍😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

. ممنون عزیزم که جوابمو دادی . یعنی بیشتر از پنج شب بخورم . 

عزیزم برا من دکتر تجویز کرد اینو نمیدونم گلم.ایشالله که حواب بگیری اینماه.

من کلومفین رو بدن تجویز خوردم.

تعدا فولی رو میبره بالا.

خدایا شکرت منم مادر شدم خدا هدیه هید و سالگرد ازدواجم و داد.خدا حونم عاشقتممم😍😍.۹۸/۱۲/۲۹تستم مثبت شد.ازمایش خونمم مثبت.خدایا شکرت بعد ۱ سالو ۸ ماه😍😍😍😍😍