2821
2789
عنوان

افت قند خون

5986 بازدید | 32 پست

دوستان کیا دچار افت قند میشن بدون اینکه قند داشته باشن؟ من قبلا اینجوری نبودم.الان 1 سالی میشه که اگر ی کم توی گرما باشم یا توی ماشین باشم یا ورزش کنم شدیدا حالم بد میشه. پیشونیم عرق سرد میکنه. احساس گرمای شدید میکنم و ضربان قلب بالا و اضطراب. پانیک هم دارم. نمیدونم از اونه یا از قنده. کلا یه حال خیلی بدیه. بعدش هم ک خوب میشم و دمای پیشونیم میزون میشه پرش عضلات میگیرم و لرز دارم.

خب مشکلی مثل افسردگی هم داشتی قبلا ؟توی افت قند همون لحظه لرزش بوجود میاد که

افسردگی نه. سال 94 پانیک گرفتم و سه ماه فلوکستین خوردم خوب شدم. ولی سال 96 دوباره پانیکم برگشت و این دفعه برام فلوکستین رو همراه با کلونازپام تجویز کردن که مصرف کردم و خوب شدم. الان هم در حال مصرف دارو نیستم. ولی گه گاهی میاد سراغم. من نگران پانیک نیستم. نگران این قندم😢

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بنظرم این حالت گر گرفتگی صورت به همراه عرق سرد و لرزش سرخی صورت نشانه پانیک هست نه قند خون چون سابقه هم دارین..و این اضطرابی هم که دارین رو بهش اضطراب انتظار میگن که بین حملات اتفاق میفته ولی برای اطمینان کنارت همیشه ی شکلات باشه اگه تو اون حالت خوردی خوب شدی قنده..

بنظرم این حالت گر گرفتگی صورت به همراه عرق سرد و لرزش سرخی صورت نشانه پانیک هست نه قند خون چون سابقه ...

شکلات و اینا میخورم خوب میشم. تو تاپیک های قبل چند نفر بودن مثل من بودن. افت قند میگرفتن. میخواستم ببینم از چی آدم این مدلی میشه. چون من قند ندارم

دکتر گفت میتونه پیش دیابت هم باشه یعنی در اینده دیابت بگیرین البته فعلا نه سال گذشته خبری نیست ولی م ...

من قرص مصرف نمیکردم اینجوری میشدم

الان قرص میخورم بهترم

فک کنم از همون پنیک بود

چون دکترم گفت علایمت مربوط به حمله ست

شکلات و اینا میخورم خوب میشم. تو تاپیک های قبل چند نفر بودن مثل من بودن. افت قند میگرفتن. میخواستم ب ...

سلام ببخشید میدونم خیلی وقته از این پیام گذشته ولی میشه لطفا بفرمایید افت قند شما به چه صورت بود چه زمانی دچار افت میشدین؟افت قندتون واقعی بود یعنی تو ازمایش هم پایین نشون میداد یا فقط دچار علائم میشدین؟میسه بگید چیکار کردی چه پیگیری هایی کردید نتیجه چیشد من بدون اینکه دیابت داشته باشم چند ماهه دچار افت قند میشم و این تو ازمایشمم نشون داده که قندم ۵۰ هست بشدت حالم بد میشه عرق سرد تپش بالا بی حسی دستو پا هرروز هم برام تکرار میشه 

سلام ببخشید میدونم خیلی وقته از این پیام گذشته ولی میشه لطفا بفرمایید افت قند شما به چه صورت بود چه ...

سلام عزیزم

مشکل من عصبی بود

بخاطر پنیک افت قند داشتم.الان قرص اعصاب میخورم

سلام عزیزم مشکل من عصبی بود بخاطر پنیک افت قند داشتم.الان قرص اعصاب میخورم

عزیزم ممنون از وقتی که گذاشتید...میشه لطفا بگید چقدر طول کشید تا خوب بشید بخاطرش دکتر غدد هم رفتید؟ و اینکه فقط علائمشو داشتید یااینکه قندتونو چک کردید ثابت شد پایینه؟ ممنون میشم جواب بدید 

2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز