2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

من همدانی ام اما بلد نیستم😫

بزن نت بیاره

لحظه ی دیدنت انگار که یک حادثه بود...     حیف,چشمانِ تو این حادثه را دوست نداشت...           سیب راچیدم و در دلهره ی دستانم...                         سیب را دید ولی!!!دلهره را دوست نداشت...                تا سه بس بودکه بشمارد و در دام افتد...                   گفت یک....گفت دو....                                   افسوس سه رادوست نداشت...                                 من و تو خط موازی......!؟؟؟                                         نرسیدن.......!؟؟؟هرگز........                                   دلم این قاعده ی هندسه را دوست نداشت.                 درس منطق نده دیگر تو به این عاشق که...                 از همان کودکی اش مدرسه را دوست نداشت..... .                                                                                               

بزن نت ببین 

نترکون دیگه سومین کاربریمه نی نی یار  عالم از شور و شر عشق خبر هیچ نداشت فتنه انگیز جهان غمزه جادوی تو بود   خدایا شکرت بابت داشتن یه پدر و مادر دلسوز و یه همسر مهربون دو تا وروجک شیطون فقط تنها چیزی که خدا جون ازت میخوام سلامتی خانوادمه همین   اقایون محترم درخواست دوستی ندید   
همدانی هستم  و بلدم

خب بگو بهشدیگه😂😂😂

لحظه ی دیدنت انگار که یک حادثه بود...     حیف,چشمانِ تو این حادثه را دوست نداشت...           سیب راچیدم و در دلهره ی دستانم...                         سیب را دید ولی!!!دلهره را دوست نداشت...                تا سه بس بودکه بشمارد و در دام افتد...                   گفت یک....گفت دو....                                   افسوس سه رادوست نداشت...                                 من و تو خط موازی......!؟؟؟                                         نرسیدن.......!؟؟؟هرگز........                                   دلم این قاعده ی هندسه را دوست نداشت.                 درس منطق نده دیگر تو به این عاشق که...                 از همان کودکی اش مدرسه را دوست نداشت..... .                                                                                               
تخم مرغ  ۵عدد  شیر ۲کیلو.  شکر .نیم کیلو .  آرد ۲کیلو

فوت کوزه گریش و هم بگو

که چطور اونطور نرم و پنبه ای بشع

منم درست کنم کنم مررسی😍