کسی استفاده کرده ؟مطمئن نیستم درست نوشتم یا نه ؟ تاثیراتش رو شما چی بوده ؟
اگه عاشقین .... ولی حال دلتون خوبنیست....مطمئنباشیددرگیرآدم اشتباهیشدید:)💞وقتی به قفسه سینه مامانم موقع خواب نگاه کردم تامطمئن بشم داره نفس میکشه همون موقع بود که فهمیدم چقدر از نبودنش میترسم 🍃
لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
اگه عاشقین .... ولی حال دلتون خوبنیست....مطمئنباشیددرگیرآدم اشتباهیشدید:)💞وقتی به قفسه سینه مامانم موقع خواب نگاه کردم تامطمئن بشم داره نفس میکشه همون موقع بود که فهمیدم چقدر از نبودنش میترسم 🍃
اره.کپسولشو من میخوردم ولی کمردرد میگرفتم شدید.دکترم قطع کرد.6سال پیش تحت ظر متخصص تغذیه بودم میخورد ...
بخاطر قرص کمردرد گرفتی ؟ برا چی استفاده میکردی ؟
رژیم داشتم.میخواست فک کنم ویتامینای بدنم ازدست نره یا نمیدونم واقعا واسه چی بود اصلا.فقط یادمه یه مدت اونو داد خوردم کمرم درد میگرفت.بعد گفت نخورش دیگه