2777
2789
عنوان

wel woman?

61 بازدید | 9 پست

کسی استفاده کرده ؟مطمئن نیستم درست نوشتم یا نه ؟ تاثیراتش رو شما چی بوده ؟

اگه عاشقین  .... ولی حال دلتون خوب‌نیست....مطمئن‌باشید‌درگیر‌آدم اشتباهی‌شدید:)💞   وقتی به قفسه سینه مامانم موقع خواب نگاه کردم تامطمئن بشم داره نفس میکشه همون موقع بود که فهمیدم چقدر از نبودنش میترسم 🍃                                                         

چیه

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
چیه

قرص

اگه عاشقین  .... ولی حال دلتون خوب‌نیست....مطمئن‌باشید‌درگیر‌آدم اشتباهی‌شدید:)💞   وقتی به قفسه سینه مامانم موقع خواب نگاه کردم تامطمئن بشم داره نفس میکشه همون موقع بود که فهمیدم چقدر از نبودنش میترسم 🍃                                                         

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همون ویتامینه؟  من ی دوره ای میخوردم خوب بود

بخاطر چی میخوردی ؟  تحت نظر پزشک میخوردی ؟

اره.کپسولشو من میخوردم ولی کمردرد میگرفتم شدید.دکترم قطع کرد.6سال پیش تحت ظر متخصص تغذیه بودم میخورد ...

بخاطر قرص کمردرد گرفتی ؟ برا چی استفاده میکردی ؟

بخاطر قرص کمردرد گرفتی ؟ برا چی استفاده میکردی ؟

رژیم داشتم.میخواست فک کنم ویتامینای بدنم ازدست نره یا نمیدونم واقعا واسه چی بود اصلا.فقط یادمه یه مدت اونو داد خوردم کمرم درد میگرفت.بعد گفت نخورش دیگه

من همین یه دونه ام!