2777
2789
عنوان

ساك بارداري

200 بازدید | 20 پست

خانما من ديروز رفتم دكتر ٥هفتم بود طبق اخرين پريودي

سونو شكمي كرد و دكتر خيلي دقت كرد تا ساك رحمي رو بيينه 

خيلي نگرانم سر بارداري قبليم كه سقط شد هفته٤ساك رو واضح ديد پس چرا اين كوچيك بود😭😭

كسي بوده مثل من باشه؟؟

و سرم ivig هم زده باشه؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بايد ميرفتم واسه هپارين ميدونم واسه قلب زوده چرا ساكش كوچيك بود

شاید لقاحت دیر بوده عزیزم نگران نباش موعدت کی بود؟

💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚
شايد گلم ١٠اسفند اخرين پري

ینی قراربود ده فروردین پری بیاد نیومده؟

💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚
٩فورودين سيكلام٢٨روزس

عزیزم الان دکترت گف طبق سونو چند هفتته؟؟

چيزي نگفت فقط دقت كرد و ساك رو ديد  دكترم زياد حرف نميزنه ولي منشيش گفت طبق پري٥هفته

حتمن لقاحت دیر بوده شک نکن

منم هفته پنج بارداریم ساک بارداری تشکیل شده ولی جنین هنوز دیده نشده،لکه بینی دارم و دیروز یه لخته یک سانتی اومد ازواژنم،بنظرتون چی میتونه باشه؟خیلی میترسم،اخه بعده نه سال باردارشدم،شیاف پروژسترونم استفاده میکنم

منم هفته پنج بارداریم ساک بارداری تشکیل شده ولی جنین هنوز دیده نشده،لکه بینی دارم و دیروز یه لخته یک ...

چيزي نيست گلم شياف پروژسترون بزن و استراحت كن حتما.

دكتر نرفتي؟؟