2777
2789
عنوان

آموزش عکاسی📸

4158 بازدید | 55 پست

سلام دوستان😍😍

در این تاپیک قصد دارم در مورد📸 هنر عکاسی با دوربین و موبایل با شما صحبت کنم و دانسته های خودم را با شما به اشتراک بگذارم.

دوست دارم نظراتتون را بگید ❤

قهرمان خودت باش 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

💐جلسه اول💐

عکاسیphotography📸 کلمه ای فرانسوی هست و ریشه یونانی دارد و از نظر ادبی به معنای نقاشی با نور است.

به طور کلی دوربینها به دو دسته تقسیم میشوند:

📷 آنالوگ

📷 دیجیتال

دوربینهای دیجیتال نخستین بار در سال ۱۹۵۷ م توسط استیون سامون اختراع شد که این اختراع سرآغاز تحول بزرگ در هنر_صنعت عکاسی بود و با سرعت توانست حتی بهترین دوربینهای آنالوگ را راهی موزه کند.

انواع دوربینهای دیجیتال:

کامپکت

شبهDSLR

DSLR

در اینجا ما در مورد دوربینDSLR صحبت میکنیم.

دوستان شما بیشتر دوربین دارید یا دوست دارید با گوشی یاد بگیرید؟

قهرمان خودت باش 
💐جلسه اول💐 عکاسیphotography📸 کلمه ای فرانسوی هست و ریشه یونانی دارد و از نظر ادبی به معنای نقاشی ...

ممنون سمن جون

من هم دوربین دیجیتال دارم هم با گوشی عکاسی میکنم با جفتش دوست دارم عکاسی کنم و یادبگیرم فنونشو

سلام سمن جان💖 منم هم دوربین حرفه ای دارم  هم کیفیت دوربین گوشیم خوبه،  ولی چون گوشی هم ...

چشم جودی جون

یه چیزایی مشترکه که میگم

جلسه دوم را سعی میکنم از دوربینDSLR و ساختارش بگم یه ذره بحثمون فیزیکی میشه که صبوری شما را میطلبه

قهرمان خودت باش 

💐جلسه دوم💐

✔از دیدگاه حرفه ایها دوربینها به دو دسته DSLR و هر آنچه که DSLRنیست تقسیم میشوند.

✔یک نشانه اصلی دوربین های DSLRبه جز قیمت بالای آن این است که لنزهای آنها به طور کامل از دوربین جدا میشوند.

دوربین DSLR

این دوربینها مثل یک پریسکوپ کار میکند. نور پس از وارد شدن از داخل لنز بر روی یک آینه میتابد و آن آینه نور را به آینه بالایی میتاباند تا به چشم برسد. در لحظه گرفتن عکس این آینه به بالا میجهد و نور به حسگر میتابد.

قهرمان خودت باش 

دوستهای گلم😍😍

در مورد دوربینهای کامپکت و شبه DSLR و DSLR اگه بخوام الان توضیح بدم خیلی بحث سنگین میشه اگه دوست داشتیدکه در مورد این دوربینها بدونید بهم بگید تا در جلسات بعدی بهتون بگم❤

قهرمان خودت باش