2777
2789

حالا سرچی ترکیدی ای ترکیده؟

موقع رفتن به من گفت:"فرزانه سوریه که میرم بهت زنگ بزنم،بقیه هم هستن،چطوری بگم دوستت دارم؟بقیه که می‌شنَوَن من از خجالت آب میشم بگم دوستت دارم."     به حمید گفتم:"پشت گوشی بگو یادت باشه!من منظورت رو می‌فهمم!قرار گذاشتیم به جای دوستت دارم پشت گوشی بگوید یادت باشه!                                            خوشش آمده بود،پله‌ها را می‌رفت پایین بلندبلند میگفت:"فرزانه یادت باشه!"                                        من هم لبخند می‌زدم و می‌گفتم:"یادم هست!یادم هست!".......                                                           🌺برشی از کتاب"یادت باشد" خاطرات شهید مدافع حرم،حمید سیاهکالی مرادی به روایت همسر شهید....    🌹شهادت اتفاقی نیست🌹

یاااا به تو هم رحم نکردن🙄🙄🙄🙄😳😳ای داد..حیف کاربریت..مجددا خوش اومدی🤗🤗🤗✌✌

😋😋بزنید رو متن آبی تماشا کنیدکبوتر با کبوتر چیپس با ماست😋..دروغ میگه طرف خوشکل تراز ماست😳‼...تو این دنیای مرموز مجازی🤒🚫...که نه پیداست کی دزده کی قاضی🤒‼..که اکبر توش شده مهسا وتینا😳⁉️...بتول خانم شده فرزاد وسینا😳⁉️..کامنت و لایک و پست و چسب بینی🤣...تو هر برنامه مجبوری ببینی😂..طرف داره نخ قالی میریسه😳‼...کامنت داده یه هفته س انگلیسه😳‼..طرف بیش از یه سال یار با ماست🥵🤒..میگفت سولمازه و شکل پریهاست😆..پریشب تازه فهمیدم که اقاست😳‼...کبوتر با کبوتر چیپس با ماست                                                                  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه نفر پرسیده بود راهپیمایی 22 بهمن شرکت میکنید من هم جواب سوالش رو دادم

چه جواب دادی؟تازگیا؟خیلی از ۲۲بهمن گذشته که!

موقع رفتن به من گفت:"فرزانه سوریه که میرم بهت زنگ بزنم،بقیه هم هستن،چطوری بگم دوستت دارم؟بقیه که می‌شنَوَن من از خجالت آب میشم بگم دوستت دارم."     به حمید گفتم:"پشت گوشی بگو یادت باشه!من منظورت رو می‌فهمم!قرار گذاشتیم به جای دوستت دارم پشت گوشی بگوید یادت باشه!                                            خوشش آمده بود،پله‌ها را می‌رفت پایین بلندبلند میگفت:"فرزانه یادت باشه!"                                        من هم لبخند می‌زدم و می‌گفتم:"یادم هست!یادم هست!".......                                                           🌺برشی از کتاب"یادت باشد" خاطرات شهید مدافع حرم،حمید سیاهکالی مرادی به روایت همسر شهید....    🌹شهادت اتفاقی نیست🌹
همون وقتا ترکید  خیلی حالم گرفته شد خیلی پست نمیذاشتم اون وقت هم کلا از سال 92 2000 تا پست د ...

من نمیدونم شما چی گفتی 

اگرم نمیری راه‌پیمایی که به خودت مربوطه،اما اگر به کسی که میره توهین کردی طبق قوانین سایت باهات عمل شده!

همینطور که یه عده منو فقط به خاطر اینکه گفتم از لحاظ علمی امکانش هست که کرونا یه سلاح بیولوژیک باشه ترکوندن....

من نمیدونم شما چی گفتی  اگرم نمیری راه‌پیمایی که به خودت مربوطه،اما اگر به کسی که میره توهین ک ...

من به کسی توهین نکردم 

نظر خودم رو گفتم که چرا شخصا شرکت نمیکنم 

البته طنز بود و کلی بچه ها بهش خندیده بودن

منم تعلیق کاربری کردن اما نمیدونم سرچی من فقط دعامیکردم تو سایت مثلا یکی میگفت با شوهرم دعوا کردم منم میگفتم انشاالله خدا به راه راست هدایتش کنه اگه نشد راه راست رو به طرف اون هدایت کنه تعلیق کاربری شدم😂

در ساحل ماسه ای با خدا قدم میزدم به پشت سرم نگاه کردم جایی که از خوشیها حرف زده بودیم دو ردپا بود و جاهایی که از سختیها حرف زده بودیم جای یک رد پا بود به خدا گفتم:در سختیها کنارم نبودی؟ خدا گفت:آن رد پایی که میبینی من هستم ؛در سختیها تو را به دوش میکشیدم!!!! خدایا عاشقتم تنهام نذار😍😍😍😍😍😍😍😍
من به کسی توهین نکردم  نظر خودم رو گفتم که چرا شخصا شرکت نمیکنم  البته طنز بود و کلی بچه ...

الله اعلم....