2789
عنوان

رشته ی پزشکی

172 بازدید | 21 پست

سلام دوستان. 

کسایی که پزشکی خوندین، میشه نظرتونو در مورد سختی های درس خوندن و شغل این رشته بگین؟

کلا واسه یه خانوم خوبه که این رشترو بخونه یا نه؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

💚😘

عزیزم سوال دارن😘😘❤

ادموند هیلاری اولین فاتح اورست پس از تلاش ناموفقش برای صعود رو به اورست گفت:برمیگردم فتحت میکنم تو یه کوهی و نمیتونی رشد کنی اما من یه آدمم و میتونم؛او در 1953 اورست را فتح کرد.
سختیش خب هم قبولیش سخته هم خوندش  بعد کنکورم باز ازمون هست دیرم ب پول میرسه

ممنون که جواب دادین. راستش نه اینکه مسئله ی بازارکار و پول اصصصلا مهم نباشه، چونکه واقعا برام مهمه که شرایط مالی خوبی داشته باشم. مشکلم اینه که چیزایی خوندم مثل کشیک های طولانی و شرایط سخت کاری و اینکه بخوای تخصص بگیری کلی طول میکشه و سختیش چند برابر میشه و زندگی نداری و نمیتونی تو زندگی مشترک و یا بعدا به عنوان یه مادر موفق باشی و این چیزا.😟

ممنونم از شما🤗

💚

ادموند هیلاری اولین فاتح اورست پس از تلاش ناموفقش برای صعود رو به اورست گفت:برمیگردم فتحت میکنم تو یه کوهی و نمیتونی رشد کنی اما من یه آدمم و میتونم؛او در 1953 اورست را فتح کرد.
ممنون که جواب دادین. راستش نه اینکه مسئله ی بازارکار و پول اصصصلا مهم نباشه، چونکه واقعا برام مهمه ک ...

واقعا ب نظرم ربطی ب زندگی مشترک و مادر شدن نداره

ادم میتونه همه چی رو در کنار هم داشته باشه 

و اینکه خب من مخالف اینم ک ادم تا درسش تموم نشده مستقل بشه خیلی و یا بچه داشته باشه

من خودم مستقل الان زندگی میکنم با نامزدم  تقریبا دیگه ولی خب من اخراشم و خب شرایط ما یکم فرق میکنه

قطعا ی مادر باسواد بهتر از ی مادر بی سواده! 

خب اره دیگه میگم خیلی دیر ب پول میرسه چون پروسه خودندش طولانیه

کشیک طولانی ام قطعا ادمو خسته میکنه ولی خب علاقه پیدا میکنی

سال اخرم اره بپرس میخوای تو خصوصی بپرس

عزیزم پسرم یک سالو ۴ماهشه روز اول فروردین تب کرد فرداش اسهال شد و فردا ظهرش بیضه سمت راستش شدید ورم کرد متخصصا ک نبودن و نیستن منم بردمش پیش یک دکتر عمومی بیضشو معاینه کرد گف هیدروسله تبش ک همون روز قط شد بیضشم تا فرداش ۹۰درصد ورمش خوابید ولی همچنان خیلی کم ورم داره و شکمشم زیاد کار میکنه مثلا روزی ۶ ۵ بار (اسهالی نیس ولی  سفتم نیس)در صورتی ک قبلا یبوست داشت ب شوهرمم گفتم ببریمش بیمارستان ب خاطر کرونا نذاشت حالا نظرت چیه؟ خطرناکه؟ احتمال داره فتق باشه

خدایا شکرت ب خاطر روزهای خوبی ک پیش رومه😍😍😍