2777
2789
عنوان

شوهر بی توجه

330 بازدید | 42 پست

اصلا به من محل نمیزاره از صب تا شب سرکاره همش بهم میگه قدرم نمیدونی میشه بگین باید چ جور باشم؟؟من گاهی وقتا هرچی زنگ میزنم جوابم نمیده چه جوری قدرش بدونم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از خودش بپرس بوگو چکار دوس داری بکنم تا بکنم🙃🍭

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥

زنگش نزن بی محلی کن تو هم خودتو سرگرم کن که پا پیچش نشی  و به خودتم برس که ببینه و خودتو مشغول کن جلوش و بهش بی توجه باش مثلا خودتو نچسبون بهش شام آماده کن چای بیار ولی گیر نده پا پیچ نشو خودش میاد سمتت

مشغول یه فعالیت مفید بشو

وظایف خودتو خوب انجام بده مثل غذا و همسرداری 

بعدم اگر باهم خوبید و شرایط اکی هس فکر بچه باش

ول کن این افکار و  دغدغه تراشی هارو خواهر

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    

اکثر شوهرا همینجورین صبور باش

تو هم به خودت برس به کارای خونه رسیدگی کن ورزش کن و مطالعه. 

مطمئن هستم چون حوصله ات سر رفته و مدتیه نرفتی بیرون داری الکی گیر میدی

سعی کن مگر مواقع ضروری بهش زنگ نزنی اصلا 

منم آرزو دارم. ای خدا میشه زودی به آرزوم برسم؟با تشکر❤️