2777
2789
عنوان

مشاور بیسواد!

1536 بازدید | 16 پست

سلام امروز صبح با یه مشاور ویدئو کال کردیم واقعا حس کردم خیلی بیخود بود و کارشو اصلا بلد نبود و همش نظر شخصیشو میگفت و هیچ اصول خاصی نداشت!یعنی انگار حس کردم مثلا دارم با یه خاله زنک که دانش روانشناسی نداره حرف میزنم!

به من و نامزدم گفت جفتتون باهم بیاین صحبت کنین.خب اون وسط که بحث شد رسما . خیلی از حرفامونو نگفتیم.بعد اینکه بدون اینکه یه حرفی رو کامل بشنوه سریع قضاوت میکرد.افتضاااااح بود 100 تومن هم پول گرفت....خواهش میکنم قبل ازینکه پیش مشاور برین دربارش تحقیق کنید من الان فهمیدم یه مشاور بیسواد میتونه حتی جای بهبود بخشیدن به یک زندگی .اون زندگی رو به نابودی بکشونه

نرو اونطور جاها بیا من صد تومن میدم😁

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه بار کلی حرف زدم با یه مشاور گفت توکل به خدا

🤣🤣🤣🤣🤣

وقتی فهمیدم باردارم خیلی خوش حال شدم مثل همه خانوما ، ولی این حس وقتی دو برابر شد که فهمیدم یه انسان از جنس خودم تو دلم دارم، مثل خودم لطیف، احساساتی، مثل همه دخترای این سرزمین مهربون، من خوش حالم که یه دختر تو دلم دارم، که وقتی به دنیا بیاد موهای طلایی رنگشو براش خرگوشی میبندم، وقتی اولین بار بهم بگه مامان همون جا میمیرم و زنده میشم وقتی اولین بار مقنعه سرش کنه و بره مدرسه من با ذوق نکاهش میکنم، وقتی یه دختر موفق تو جامعه باشه من به خودم افتخار میکنم، دلوین عزیزم، تو اومدی تو زندگیم که بشی همه چیزم، دختر داشتن حس متفاوتیه، و مامان یه دختر بودن متفاوت تر❤

بله منم یه بار پیش یه همچین مشاوری رفتم یعنی نابودم کرد

فقط منتظر بودم تایمش تموم شه زود پاشم برم خفه شده بودم از حرص

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           

من خیلی اتفاقی تو همین نی نی سایت با یه مشاور آشنا شدم و به خاطر مشکلم بهش پیام داد ولی خیلی مطمئن نبودم اما از لطف خدا یک مشاورعالی در اومد. همیشه دعا گوش هستم

ارزش ندارد که آدمی برای مبارزه کردن با کوتَه فکران، خود را آزرده سازد؛ زیرا پیروزی بر آن‌ها هیچ ارزشی ندارد.   میکل_آنژ

من ک اعتقادی ندارم ب مشاور و اینچیزا

چون کسیکه دانششو داشته باشه خیلی کم پیدامیشه همه اکثرا مدرک دارن فقط ی تزو براهمه میدن

when life leaves us blind...L♡VE keeps us kind... تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more.. ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
کلن روانشناسی همینه.چون رتبه خوبی نمیخواد, هرکی از راه میرسه میره روانشناسی میخونه

این دیگه بالینی بود.بالینی ها با رتبه خوب قبول میشن.ولی خب دانشگاه ازاد هم داره...در کل نمیدونم چش بود...من خودم یه مشاور عالی (اقای شهریار برقعی فارغ التحصیل دانشگاه شهی بهشتی) داشتم خیلی اصولی مشاوره میداد خیلییییییییییییییییی.با این مقایسش میکنم میبینم این چقدر بیسواد بود ولی خب متاسفانه اون مشاورم تایمش پر بود تا خرداد.

ولی بعدش رفتم یه مشاور دیگه اون خیلی خوب و زیرک بود کامل میدونست چجوری باهات حرف بزنه که نظرتو جلب کنه

قشنگ حرفمو گوش کرد طرف منم گرفت ولی با این حال غیر مستقیم اشتباه هامم گفت عالیه واقعا الانم شدیدا به مشاور نیاز دارم ولی فعلا پولشو ندارم نیم ساعتش ۱۰۰ تومنه اونم تو یه جلسه حل نمیشه حداقل ۶ ، ۷ جلسه باید بری 😑

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           
ولی بعدش رفتم یه مشاور دیگه اون خیلی خوب و زیرک بود کامل میدونست چجوری باهات حرف بزنه که نظرتو جلب ک ...

با شماره 1480 بهزیستی بدون هیچ پیش شماره ای تا 6 بعد از ظهر روزای کاری میتونی تماس بگیری صحبت کنی.کاملا رایگان