2777
2789
عنوان

علایم

| مشاهده متن کامل بحث + 347 بازدید | 53 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب چرا جنین نمیگیری ؟وقتی مطمنی صفر هست من حتی شوهرم اسپرم داره ولی ضعیفه...تعداد ۴۵میلیون حرکت ۳۰ ...

جنین دراخرمیدونه ماپدرومادرش نیستیم....شوهرم ک میگه اسپرم بگیریم.من گفتم نه جنین بهتره.ولی پولشونداریم

ماآرزوهامون حبس ابدخورده....💔
جنین دراخرمیدونه ماپدرومادرش نیستیم....شوهرم ک میگه اسپرم بگیریم.من گفتم نه جنین بهتره.ولی پولشوندار ...

جنین بهتر....حس دوطرف یکی...شرعی..نمیدونه چرابدون

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
جنین بهتر....حس دوطرف یکی...شرعی..نمیدونه چرابدون

مگ بشه دونه؟؟من دلم میخادهچکس ندونه ولی مطمئنم شوهرم نمیتونه جلوشو نگهداره و ب مادرش میگه.مادرشم دهن محکمی نداره وب بقیه میگه.چرااین حرفومیگم چون همین مشکل ماروبهمه گفته

مگ بشه دونه؟؟من دلم میخادهچکس ندونه ولی مطمئنم شوهرم نمیتونه جلوشو نگهداره و ب مادرش میگه.مادرشم دهن ...

مال من خانواده خودم میدونن وخانواده شوهرم ...بالاخره سخته به خانواده هانگی

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
مال من خانواده خودم میدونن وخانواده شوهرم ...بالاخره سخته به خانواده هانگی

ازمن خانواده خودم نمیدونن.فکرمیکنن من مشکل دارم.اصلا وهچ زمان نمیگم شوهرم مشکل داره مرگ زمان مرگ.حتی فامیل شوهرمم وقتی میپرسن میگم ن اینجوری نیس مشکل ما برطرف شده

ازمن خانواده خودم نمیدونن.فکرمیکنن من مشکل دارم.اصلا وهچ زمان نمیگم شوهرم مشکل داره مرگ زمان مرگ.حتی ...

خیلی کار خوبی کردی نگفتی