2777
2789
عنوان

علایم

| مشاهده متن کامل بحث + 347 بازدید | 53 پست
کاش ازماهم ضعیف بود!!

مگه مشکل شما چیه؟

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه خداروشکر قبلش تحت نظر دکتر رفتم هیچ مشکلی ندارم .دکترم گف تا شیش ماه طبیعیه باردار نشید.نمیدونم ش ...

همسرت هم آز داده؟اگرمشکلی ندارید نترس

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
پ همدردیم.منم ب این درد سینه توجه نمیکنم.میدونم ک پری میشم.چ کنیم واقعا؟خدایاچراماجوونای بدبخت وبیچا ...

ایقدا ارزو مرگ کردم وباز توبه کردم ...چون خدا ناشکری رو زود میشنوه ...

Asperm 'Sefr

یعنی آزو اسپرم هست؟حتی باعمل؟

اصلا استرس نداشته باش هر چی بی خیال باشی بهتره عزیزم فقط گرمیجان نخور الان کم کم شاه توت هم میاد نخو ...

گرمیجات ک نمیخورم فقط برا همین ترش کردن عرق چهل گیاه خوردم.اونم بده؟؟؟

گرمیجات ک نمیخورم فقط برا همین ترش کردن عرق چهل گیاه خوردم.اونم بده؟؟؟

نمی دونم بده یا نه ولی برای معده هم غذا زیاد نخور که معده ات سنگین نشه و غذاهای چرب هم نخور

خدایا مواظب گلهای زندگیم و گلدون زندگیم باش
اره حتی باعمل

خب چرا جنین نمیگیری ؟وقتی مطمنی صفر هست

من حتی شوهرم اسپرم داره ولی ضعیفه...تعداد ۴۵میلیون حرکت ۳۰ مورفو یک ولی شده گاهی به جنین فکرکنم