2777
2789
عنوان

علایم

347 بازدید | 53 پست

میدونم الان بعضیا میان میگن توهم زدی ولی بخدا توهم نزدم.بشدتتتت تکرر ادرار دارم.سینه هام دردناک شده رگاخیلی واضح شدن.گلاب ب روتون توالتم ک میرم ادرارم نمیدونم چرا جدید کف میکنه😕.

فردا موعدمه دو سه روز پیش بی بی زدم مدیکور هاله انداخت.ولی از بعدش هرچی لاوین رز زدم منفی شد.بخدا توهم نزدم.بنظرتون اینا مال بارداریه یا خدایی نکرده کیست سینخ دارمو سنگ کلیه؟؟😔😔😔

شاید بارداری باشه عزیزم...امیدت بخدا باشه.

من ماه پیش خودموچک کردم سونورفتم هچ مشکلی نداشتم.ولی تواقدامم سینه هام ازهفتم ک دردمیکنه تاامروز ک موعدمه ایقدسنگین وبزرگ شده ک نگو.امروز کمردرد دارم.من یک درصداحتمال بارداری نمیدیم.چون مشکل داریم.ولی این سینه دردم الان ۲هفتس همراه منه

ماآرزوهامون حبس ابدخورده....💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید بارداری باشه عزیزم...امیدت بخدا باشه. من ماه پیش خودموچک کردم سونورفتم هچ مشکلی نداشتم.ولی توا ...

چمدونم بخدا.الان دعا کردم خدایا از انتظار بدم میاد اگر میخام پریود شم.هرچه سریع تر بشم چون زجر میکشم دیرشه.ان شاالله مشکل شماهم ب حق امام زمان حل شه🙏🙏

منم فردا موعدمه فقط کمی کمرم درده و صبحی تخمدان چپم تیر میکشید نا امیدم ☹️ انشالله بارداری گلم

من هیچ دردی ندارم تو دلو کمرم گاهی یه تیر دور نافمو زیر دلم میکشه ولی زود خوب میشه.من سر سینم خیلی درد میکنه.

ان شاالله ک شماهم باردار باشی عزیزدل🙏🙏🙏

چمدونم بخدا.الان دعا کردم خدایا از انتظار بدم میاد اگر میخام پریود شم.هرچه سریع تر بشم چون زجر میکشم ...

منم همینطور بحق فاطمه زهرااگ قرارپریودشم همین امروزبشم.منم دوس ندارم انتظاربشم.چند وقت اقدامی؟

منم همینطور بحق فاطمه زهرااگ قرارپریودشم همین امروزبشم.منم دوس ندارم انتظاربشم.چند وقت اقدامی؟

این ماه سوم بود ک اقدام جدی داشتم.دوبار قبل ک شوهرم راضی نبود این بار با رضایت خود شخصش بود

این ماه سوم بود ک اقدام جدی داشتم.دوبار قبل ک شوهرم راضی نبود این بار با رضایت خود شخصش بود

زودابجی نگران نباش.میشی انشاالله.منم ۲سالو ۴۴روزه ازاقدامم میگذره

زودابجی نگران نباش.میشی انشاالله.منم ۲سالو ۴۴روزه ازاقدامم میگذره

الهی بگردم.ان شاالله ب حق بی بی دو عالم دامنت سبز شه.من امروز ب نیت همه حاجت مندا ۱۰۰تا قول هوالله خوندم بخدا تو نمازمم دعامیکنم دامن همه سبز شه🙏🙏

شاید بارداری باشه عزیزم...امیدت بخدا باشه. من ماه پیش خودموچک کردم سونورفتم هچ مشکلی نداشتم.ولی توا ...

منم سینه هام دوهفته درد میکرد دیشب یهو شل شد ودرد قطع شد پری شدم ....خیلی خسته وناامید شدم ...واقعا انتظار سخته ...باورم نمیشه مامان بشم یزمانی 

یکساله اقدامم مشکل ازهمسرم

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
الهی بگردم.ان شاالله ب حق بی بی دو عالم دامنت سبز شه.من امروز ب نیت همه حاجت مندا ۱۰۰تا قول هوالله خ ...

منم همینطورهمش دعامیکنم خدایادامن همه مادرای چشم انتظارسبزبشه.همه نی نی ساتیا.منم اگ لاایقم فرزنداربشم.نمدونم واقعا ولی خسته شدم ازبس بیکارم شدیدبهش فکرمیکنم.

منم همینطورهمش دعامیکنم خدایادامن همه مادرای چشم انتظارسبزبشه.همه نی نی ساتیا.منم اگ لاایقم فرزندارب ...

اره میگن فک کنید بدتر ولیکن دست خود ادم نیست ناخو اگاه بهش فک میکنه

منم سینه هام دوهفته درد میکرد دیشب یهو شل شد ودرد قطع شد پری شدم ....خیلی خسته وناامید شدم ...واقعا ...

پ همدردیم.منم ب این درد سینه توجه نمیکنم.میدونم ک پری میشم.چ کنیم واقعا؟خدایاچراماجوونای بدبخت وبیچاره رو اینهمه مشکل میده.دلم میخاداگ بچمو نبینیم خیلی زود بمیرم.نمخام مورد تحقییربقیه قراربگیرم.

منم سینه هام دوهفته درد میکرد دیشب یهو شل شد ودرد قطع شد پری شدم ....خیلی خسته وناامید شدم ...واقعا ...

میگم بریم جنین بگیرم اخربزرگ میشه ومیدونه ک ماپدرومادرش نیستیم.یابهمون شباهت نداشته باشه.یکی ازنی نی سایتیا همینجوری بوداسپرم گرفته بودمیگفت همه میگن این ازشمانیس موهاش خبلی بوره!