2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 239 بازدید | 45 پست
خب وقتی جنین دیده نشده چطور دو هفته دیگه میخاد ببینه    

خب اشکال نداره منم سر پسرم همینجوری بود سن سونو با پریودم فرق میکرد تازه جنینم دیده نشد ولی بعد دوهفته رفتم صدای قلبشم شنیدم شماهم بخودت استرس وارد نکن انشالله دوهفته دیگه میری صدا قلبشم میشنوی

گروه قرمز    وزن فعلی :۱۰۳     وزن هدف:80
الان دخترتون بدنیا اومده یا باردار هستید؟ من نگرانم نکنه خدای نکرده بچه مشکلی داشته باشه

۳ سالشه عزیزم. تا ۳ هفته اختلاف سن بین سونو و پریود طبیعیه. منم اون وقتا خیلی ناراحت بودم.

بذار ۹ هفته برو سونو مطمئن باش همه چی خوبه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سن بارداریت هفت هفته و یک روزه دو هفته دیگه دوباره برو هماتوم یکم خطرناکه با یک پزشک مشورت کن شاید ن ...

اصلا نه درد دارم نه لک بینی یعنی با این وجود بازم شباف لازم دارم؟ توی سونو گفته ۵ هفته و ۶ روز هستم از این نگرانم

اصلا نه درد دارم نه لک بینی یعنی با این وجود بازم شباف لازم دارم؟ توی سونو گفته ۵ هفته و ۶ روز هستم ...

بهتره حرف دکترتو گوش کنی اما نظر منو بخوای بنظرم دکترتو عوض کن یه دکتر بهتر برو

استریو از خودت دور کن چون باعث افزایش سودا تو بدنت میشه.. برا قلب تا سیزده هفته فرصت داری نگران چی هستی خیلی بده تند تند باب شده میرن سونو من الان یازده هفتم اصلا سونو ندادم نظر دکترم اینه اولین سونو سیزده هفته باشه البته من زیر نظر دکتر طب سنتیم... دو راهکار اساسی سردیجاتو ترک کن مث لبنیات و اینا عوضش بادام بخور برا جبران کلسیم... بعد برا تشکیل قلب روزی یه پارچ فالوده سیب متشکل از سیب و به و عرق بیدمشک و عسل بزن مخلوط کن و زیاااد بخور به حتما حتما حتما بخور یه روز در میون به اندازه عدس صبح ناشتا کندر بجو بعد قورت بده آروم زیر شکمتو از پایین ب سمت ناف با روغن بنفشه چرب کن برا رشد و تقویت جنین

من طب رو فقط طب سنتی و اسلامی میدونم و باهاش درمان میکنم، در غالب موارد طب مدرن رو قبول ندارم... پس لطفا سر طب مدرن با من بحث نکنید.. چون من چیزهایی از طب مدرن میدونم که شما زحمت تحقیق بخودتون ندادین و نمیدونین، در مورد طب سنتی هم باهام بحث نکنید... چون تجربه خوبی از بحث کردن در مورد طب سنتی با بعضی از نی نی سایتیا ندارم. 

عزیزم گاهی پیش میاد بخاطر لقاح دیر ان شاءالله برای شما دلیلش همین باشه

اما اگه مثل من برای شما هم سقط شد و دلیلش توقف رشد بود حتما همسرتون ازمایش بدن.من دوبار اینجوری شدم و هردوبار سقط شد.الان متوجه شدم مشکل از من نیست...

ان شاءالله برای شما بمونه 

عزیزم گاهی پیش میاد بخاطر لقاح دیر ان شاءالله برای شما دلیلش همین باشه اما اگه مثل من برای شما هم س ...

ببخشید شما چه علایمی داشتید که سقط شد؟ توی سونوی من نوشته ساک حاملگی نرمال وجود داره یه ماما نشون دادم گفت چون ساک تشکیل شده احتمالا لقاح دیر تشکیل شده. نه درد و نه خونریزی هم ندارم

ببخشید شما چه علایمی داشتید که سقط شد؟ توی سونوی من نوشته ساک حاملگی نرمال وجود داره یه ماما نشون دا ...

برای من هم ساک دیده شده بود و هم فتال پل.

از من میشنوی اگه سقط شد حتما هم خودت و حتما حتما همسرت ازمایش و سونو برن تا تکرار نشه.من سری اول سقط شد جدی نگرفتم سری دومم سقط شد.دیگه اقدام نکن تا بری دکتر.منم همینکارو میخوام کنم.رحم وگرنه داغون میشه هی امتحان کنیم و هی سقط بشه...