2777
2789
عنوان

بارداری

239 بازدید | 45 پست

سلام خانمها من آخرین پریودم ۲۷ بهمن بوده امروز رفتم سونو قلب دکتر گفت ۵ هفته و ۶ روز نشون میده در صورتیکه الان باید ۷ هفته باشم و هماتوم هم دیده شده. تو رو خدا اگه کسی تجربه داره کمکم کنه ممکنه رشد نکنه؟ چرا رشد نکرده؟  

کاش نمیرفتی الان میذاشتی یهو سر دوماه برای قلبش میرفتی سونو با تاریخ پریود فرق میکنه

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

عزیزم باید هفته ۷ یا ۸ بری تا قلب نی نی کامل رشد کرده باشه زود رفتی نگران نباش 

عشق من و بابایی منتظرتیم سالم و به موقعه بیایی تو بغل مون 😍😍😍میشه برای سلامتی نی نی م یه،صلوات مهمونم  کنی☺مر۳۰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درسته عزيزم ٧هفته از كجا اوردي ؟؟ سن سونو دقيق 

نگران نباش

خدا جونم مواظب بچم باش بند بند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هديه قشنگتو سالم و سلامت به دستم برسون قول ميدم هميشه مراقبش باشم بيشتر از جونم❤️
عزیزم منم از روی تقویم ده هفته هستم ولی سونو گفت ۹ هفته هستی گاهی لقاح و اینا دیر انجام شده پس علت ...

عزیزم شما فقط یه هفته تفاوت داری ولی من دو هفته کمتر نشون داده  

من الان باید وارد ۸ هفته شده باشم که دکتر گفت ۵ هفته ای

دکتر دقیقتر میگه عزیزم خودتو نگران نکن دو هفته دیگه برو انشاالله مشکلی نیست

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند
من الان باید وارد ۸ هفته شده باشم که دکتر گفت ۵ هفته ای

خب نظر دکتر چی بود گف رشدش متوقف شده؟؟

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
شما آخرین پریودم رو تا الان حساب کن میشه ۷ یا ۸ هفته

سونو هميشه يكم سن و كمتر از اون چيزي كه فكر ميكني ميگه شايد لقاحت دير تشكيل شده .اين محاسبات تقريبيه سن از روز اخر پري حساب ميكنه شما كه روز اخر پري باردار نشدي؟ كم كم ٢-٣هفته بعدش لقاح تشكيل شده اصلا نگران نباش 🌷

خدا جونم مواظب بچم باش بند بند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هديه قشنگتو سالم و سلامت به دستم برسون قول ميدم هميشه مراقبش باشم بيشتر از جونم❤️
شما آخرین پریودم رو تا الان حساب کن میشه ۷ یا ۸ هفته

خب این یه نظریه س که میدن.تخمک گداری همیشه دوهفته بعد از پریود انجام میگیره.تا تخمک گزاری نشه که لقاح انجام نمیشه.دکتر درست گفته خودتو نگران نکن شما زود رفتی.سن دقیق حاملگی تو سونو مشخص میشه.

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند