2777
2789

سلام خانوما خوبید ما جزیره قشم هستیم و با قایق صیادی خودمون روزانه صید ماهی های بهاره داریم خواستم اطلاع بدم خانومایی که به هر دلیلی نمیتونن از خونه بیان بیرون ما ارسال ماهی داریم از طریق بار هوایی به فرودگاه شهر مورد نظر ارسال میشه و از طریق پیک درب منزل تحویل میگیرید  . سفارش و یا سوالی بود در واتساپ یا تلگرام  در خدمتتون هستم ۰۹۱۷۳۶۶۳۹۷۲

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگو کوچک چه قیمته؟ کیلو؟ تاتهران چقد میشه؟

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    
روزیتون زیاد قیمتاتونم بگین؟

کفشک  کیلو ۶۰ تومان
شعری ۵۰
هامور اصل ۶۰
سنگسر اصل ۶۰
سرخو دم طلا  ۷۵
سرخو چمنی ۷۵
کوتر دم زرد ۶۰
بره ماهی ۵۵
گش مقوا ۵۰
شیر کوچک اصل ۶۰
شیر اصل فیله شده  ۸۰
کوپر  ۵۵
ماهی تون (هوور)  ۵۵
عروس (کبابی) ۳۰
کوسه  ۴۵
میگو نزدیک شاه میگو سایز۲۰ الی ۲۵ عدد در کیلو،
۱۲۰ تومان (قیمت استثنایی)
میگو متوسط ۷۰ تومان.

🐟🐠🦈🦐🦐🦐

میگو کوچک چه قیمته؟ کیلو؟ تاتهران چقد میشه؟

متوسط کیلویی ۷۰/۰۰۰ تومان 

تا تهران حدودا از ۵۰ هزینه ارسال داریم تا ۷۰ بستگی به وزن داره عزیزم مثلا ما ۲۰ کیلو فرستادیم ۱۱۴ هزار تومن شد برای مشتری 

چون قیمت های ما نسبت به تهران و جاهای دیگه خیلی مناسب هست و اینکه ماهی های تهران که از جنوب میبرن با شکم پر و ابشش حدودا بیشتر از یکماه نگهداری میکنن تا فروش بره و گوشتش کاملا بو میگیره و تازگیش رو از دست میده ولی ما خودمون قایق داریم ماهی ها تازه ی تازه همونروز از دریا میگیریم و پاک و بشته بندی میکنیم که انشالله برن برای ارسال   . خواستم هم توی این شرایط کمکی کرده باشیم به خانواده هایی که توی خونه هستن هم اینکه واقعا ماهی تازه  رو خورده باشی 

2790
2778
2791
2779
2792