2777
2789
عنوان

چرا بعضیا انقد خوش شانسن و زود ازدواج میکنن؟؟واقعا چرااا+عکسم

| مشاهده متن کامل بحث + 6030 بازدید | 295 پست

دنیا#   

بارونو دوست دارم هنوز 🌧🧡چون تو رو یادم میاره💑حس میکنم پیش منیوقتی که بارون میباره👫🥰بارونو دوست دارم هنوز 💓🌈بدون چتر و سرپناه😓☔وقتی که حرفای دلم 😔🙂💔جا میگیرند توی یه آه🌬🚫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی هست             یک عدد دختر زرنگ      و خشکل
با یک تاپیک  برای خودش تبلیغات اساسی کرد
همین جا چند نفر   ازش خواستگاری کردن          خخخخ     
شوخی میکنم

اطلاعاتی هرچند محدود در مورد مسائل روان شناسی دارم   در همون حد اگر کمکی از دستم بربیاد دریغ نخواهم کرد

شما تجربه مستقل شدن دارید؟

تا حالا درامد ثابت داشته اید؟

بلدید یک ماه تنها زندگی کنید؟

نیازهای یک زن و مرد رو میشناسید؟

توی سن شما ازدواج کار اشتباهی هست

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

همه ی این عکسا برداشته میشه عکس نزارید .چطور انقد راحت اعتماد میکنید.اینجا خانمی بود که عکسشو به عنو ...

😨😨😨😨

هیچ وقت گول ظاهر دیگران رو نخورید..ی نفر گول ظاهر منو خورد من الان دیگه گول ظاهر ندارم 😆😆

عزیزم خیلی خوشگلی  از الانم زوده دختر هر چه قدر بزرگ تر شه مورد هایی بهتری پیش میاد اصلا نگران نباش مهم نیست کی ازدواج کنی مهم این که با ادم خوبی ازدواج کنی خوشبخت باشی بهترین هارو برات آرزو می کنم عزیزم

خدایا شکرت یا امام زمان خودتت کنجدمو حفظ کن برای سلامتی کنجد مامان صلوات می فرستی 😘😘😘

اسی عکستو بزار دوباره

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)

از کی تاحالا زود ازدواج کردن شده خوش شانسی😳

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

اولا که ۲۲سنی نیس که نگران  ازدواج باشی 

دوما همزاد هیییچ ربطی به بختو ازدواج نداره

من بلوچم   زبانم بلوچی  لباسم بلوچی  فرهنگم بلوچی  وطنم ایران  مکران بلوچستاااان 😍افتخارم اهل سنتم😍

من تا پست گذاشتم برداشتی ندیدم😐

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧