2777
2789
عنوان

طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 30 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب گرم دقیقشو نگفتی اگ من ۲۳گرم حساب کردم تازه طلا مستعمل ارزونترم میخرن بازم من دسته بالا گرفتمش

یه سوال من تک پوشم رو گرفتم ۳ میلیون وقتی گرمی ۳۵۰ بود 

نیم ستمم گرفتم ۳ تومن وقتی گرمی ۲۰۰ بود 

یه مقدار طلا هم گرفتم ۵ تومن وقتی گرمی ۳۵۰ بود 

به نظرت الان بخوام بفروشم همه رو با هم حدودا چند میشه؟

پسر نازم عاشقتم  

باید 20 گرم یا چندگرم بالاتر باشه.- 12 تا 15 میلیون

دیگه حساب کن گرم طلا تقریبا دوبرابر زمان خریدت شده 6 میلون خریدی الان دوبرابرش میشه 12 میلیون. شما کمی بالاتر هم در نظر بگیری میشه 12 تا 15 میلیون

خدایا ازت معجزه میخوام.من به دستان خدا خیره شدم؛ خدا معجزه کرد.                                                     خدایا بازم ازت معجزه میخوام، من به دستان خدا خیره شدم؛ خدا معجزه....... 🙏
یه سوال من تک پوشم رو گرفتم ۳ میلیون وقتی گرمی ۳۵۰ بود  نیم ستمم گرفتم ۳ تومن وقتی گرمی ۲۰۰ بو ...

نیگا شما هر چی طلا خریدی تقریبا 1/3 اون پول مزد ساخت و مالیات بوده. حالا پولایی که دادی رو تقسیم بر قیمت طلا درزمان خرید + 1/3 کنین گرم طلا در بیاد.بعد ضربدر قیمت طلا در زمان الان بکنین

من ۲۰ گرم طلا دارم به نظرت الان بخوام بفروشم چند  

۱۲تا

۱۲۵۰۰

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
یه سوال من تک پوشم رو گرفتم ۳ میلیون وقتی گرمی ۳۵۰ بود  نیم ستمم گرفتم ۳ تومن وقتی گرمی ۲۰۰ بو ...

۲۳تومن 

۲۲وخورده ای میشه تقرییا

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت