2777
2789
عنوان

تنها مسیر (۱۲)

| مشاهده متن کامل بحث + 441 بازدید | 66 پست
♦️همین که انسان به یک رنج عادت کرد، باید رنج را در سطح بالاتری تجربه کند. کمی شبیه فیزیوتراپی است. ...

چقدر جالب

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه...پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا. یدونه صلوات مهمونم میکنی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

♦️هر موقع ما خلاف امیال سطحی خود عمل می‌کنیم، یک قدم به سوی خدا برداشته‌ایم؛ قدمی که به ما قیمت می‌د ...

واقعا ممنون استارتر عزیز بابت متن های زیبات.

من همش از خدا می خوام ازمایش های سخت رو از من دور کنه این جور که از متن برمیاد باید رنج از خدا بخواهیم تا بتونیم رشد کنیم و با تغییر خودمون با توجه به شرایط سخت روحمون رو پرورش بدیم واقعا کار سختی هست من همون از خدا می خوام برای من امتحان های راحتی انتخاب کنه قبلی ها رو که گند زدم 

واقعا ممنون استارتر عزیز بابت متن های زیبات. من همش از خدا می خوام ازمایش های سخت رو از من دور کنه ...

خواهش میکنم البته

من این برداشتو نکردم که باید از خدا رنج بخواهیم. فقط باید بدونیم اصل بر رنجه...اینجوری اگه رنج رسید آماده ایم اگه خوشی رسید شکرگزار

باید از خدا بخوایم کمکمون کنه...

امتحانای قبلی رو هم اگه عملکردمون خوب نبوده وقتی متوجه خطامون بشیم خود همین میتونه ارزش افزوده تولد کنه و باعث رشدمون بشه...که بهش میگیم توبه... مطمئن باشید هر امتحانی متناسب با ظرفیت وجودیتونه...

دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد💜                                         خوبی های وجدان خفه کن!👈  طرف بعضی از بدی‌ها را رها نمی‌کند، بعد برای اینکه وجدان خودش را آرام کند می‌رود چهار تا کار خوب انجام می‌دهد. وجدانش آرام می‌شود. آن کارهای خوب راه دستت است که داری انجام می دهی، مرد هستی گناه نکن... استاد پناهیان                      ان شاالله نسل امروز، سربازان امام زمان خواهند بود.

سلام عزیزم.ممنونم.منو لطفا همیشه تگ کن.

گریه واسه امام حسین واسه من فقط وفقط برکت داره.اصلا محرم که میشه انگار رو ابرام.شب که از هیات برمیگردیم حال روحیم خییلی خوبه. نمیدونم چرا یه عده میگن گریه واسه امام حسین باعث افسردگی میشه.هرچی تو زندگیم دارم از برکت اربابه.من مدیونم به کرمت ارباب....