دیروز یه تاپیک بود بچه ها راجع بهش صحبت کردن مثل اینکه دقیقا مشخص نیست یا میگن امسال کنکور حذفه..ی ...
حذف که عمرا . نهایتا باید تدابیر بیشتری بیاندیشند😁 فاصله گذاری اجتماعی . صندلی دو متر فاصله . تعداد حوزه ها رو هم زیاد کنن . برای رفت و امدم کلی وسیله نقلیه بیارن و مدام ضدعفونی کنن. به والدینم بگن کسی نیاد دنبال بچه ها .
اگه بتونم اینجور کنن می تونن کنکور بهداشتی برگزار کنن . اما از اونجایی که نمی تونن ضدعفونی کنن و.... خدا رحم کنه فقط
الهی مرا آن ده که آن به .... کنکوری پر انرژی ...الهی به امید تو .اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
بچها ی سوال من درس میخونم ولی تست نمی زنم همه مطالب یادم میره چ کنم بنظرتون
درس خوندن بدون تست زدن مثل اینه که ۸۰ درصد راهو ول کنی. اونم کنکور که همش تستیه
شما باید تست بزنی که تیپ سوالای مختلفو ببینی. گاهی تو گزینه ها انتخاب بین درست و درست تره. تا تست نزنی متوجه نقاط ضعفت نمیشی. در ثانی. نمیتونی زمان ازمون رو مدیریت کنی. شروع کن به تست زدن. موفق باشی
نمیخوام نا امیدت کنم ولی واقعا بعضی وقتا تو تستا نکته هایی میبینی که فکرشم نمیکردی...اما اگه پشتکارت قوی باشه و بتونی از گوگل دانلود کنی هم جواب میده بنظرم
مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختند و برای عشق مرز،غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا می گیرد و نه عشق مرز میشناسد...ارنستو چه گوارا